Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Dr. Cristina Berbecar-Zeca, chirurgie plastica, estetica, medicina reconstructiva,
Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Dr. Cristina Berbecar-Zeca este medic specialist in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Chirurgia plastica este, pentru mine, nu doar o simpla specialitate pe care am ales-o in urma concursului de rezidentiat, ci “meseria” care m-a determinat sa intru la Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti.

In timpul facultatii am fost interesata de tratamentul cancerelor cutanate (patologie intens legata de specialitatea mea), astfel ca am participat la 3 burse (Italia, Ungaria si Polonia) pentru a ma familiariza cu cea mai buna abordare, tratament si management al pacientului.

O data facultatea terminata, am ales sa imi fac pregatirea in rezidentiat in cadul Clinici de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.

Am facut peste 250 de garzi in Spitalul Floreasca, unde am invatat importanta lucrului in echipa, stabilirea rapida si eficienta a unui tratament in situatii limita, managerierea marilor arsi si a traumatismelor severe. Participarea la congrese nationale si internationale mi-a permis sa imi prezint munca colegilor din alte tari si orase. Uneori aceste prezentari au starnit interesul participantilor si au fost premiate, lucru care mi-a intarit credinta ca alegerea chirurgiei plastice a fost cea mai buna decizie profesionala.

Chirurgia fetei este una dintre subspecialitatiile care ma pasioneaza, astfel ca am decis sa invat tehnici chirugicale despre rejuvenarea zonei perioculare cu un specialist in chirurgie oculoplastica – Prof. Dr. Francesco Bernardini, in Genova – Italia.

Interactiune cu pacientele mele si comunicarea continua pe care o am cu aceste, m-au determinat sa ma indrept si catre o ramura medicala care incepe sa iasa din zona de “tabu”, si anume, rejuvenarea zonei intime.

Munca in mediul privat, m-a facut sa inteleg cat de important este pentru pacient sa se simta ca cea mai buna varianta a sa. Consider ca frumusetea inseamna increderea in sine, si ca aceasta incredere poate fi imbunatatita sau intretinuta.

Cred ca procedurile si chirurgia estetica trebuie facute cu masura, fara sa depaseasca limitele eticii meseriei mele.

Clinica Cristina Berbecar Zeca

***

Din anul 2023, dr. Cristina Berbecar-Zeca este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Dr. Vlad Teodor Berbecar, medicina interna,
Anterior
Dr. Vlad Teodor Berbecar
Dyson Dust Study, dr. Bogdan Ivanescu,
Urmator
Dyson Dust Study 2023

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Cristina Berbecar-Zeca