Jurn. stiinta Ximena Reyes

Jurn. stiinta Ximena Reyes

Ximena Reyes
Jurnalist Ximena Reyes

Ximena Reyes este trainer intercultural in leadership global și diversitate pentru companii din Forbes 500. Locuind și lucrând în ultimii 20 de ani în diferite părți ale lumii: Suedia, Rusia, Emiratele Arabe Unite și Germania, pentru a numi câteva.

În 2017, i-a fost decernat premiul Global Service Achievement Award pentru contribuția remarcabilă in procesul de training. Este, de asemenea, mentor in cadrul programului de mentorat Professional Women’s Network.

Programul ei de radio pentru Drepturile Copilului a fost nominalizat la Stockholm, Suedia, la capitolul Studii de catre Institutul Internațional Suedez de Cruce Roșie privind Drepturile Copiilor și Copiii cu Risc. Este implicată activ, de ani de zile, în promovarea conștientizării drepturilor copiilor în școlile din întreaga lume.

În prezent este Coordonator pentru Competența și Conștientizarea Interculturală la Școala Verita din București, în afara prezentei in Comitetul pentru Diversitate și Incluziune și ca membru al Comitetului Consultativ.

Med. pr. Polixenia Iorga
Anterior
Dr. Polixenia Iorga
Ibuprofen, COVID-19,
Urmator
ADEVARUL despre IBUPROFEN in tratamentul COVID-19!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Jurn. stiinta Ximena Reyes