Jurn. stiinta Ximena Reyes

Jurn. stiinta Ximena Reyes

Ximena Reyes
Jurnalist Ximena Reyes

Ximena Reyes este trainer intercultural in leadership global și diversitate pentru companii din Forbes 500. Locuind și lucrând în ultimii 20 de ani în diferite părți ale lumii: Suedia, Rusia, Emiratele Arabe Unite și Germania, pentru a numi câteva.

În 2017, i-a fost decernat premiul Global Service Achievement Award pentru contribuția remarcabilă in procesul de training. Este, de asemenea, mentor in cadrul programului de mentorat Professional Women’s Network.

Programul ei de radio pentru Drepturile Copilului a fost nominalizat la Stockholm, Suedia, la capitolul Studii de catre Institutul Internațional Suedez de Cruce Roșie privind Drepturile Copiilor și Copiii cu Risc. Este implicată activ, de ani de zile, în promovarea conștientizării drepturilor copiilor în școlile din întreaga lume.

În prezent este Coordonator pentru Competența și Conștientizarea Interculturală la Școala Verita din București, în afara prezentei in Comitetul pentru Diversitate și Incluziune și ca membru al Comitetului Consultativ.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Med. pr. Polixenia Iorga
Anterior
Dr. Polixenia Iorga
Ibuprofen, COVID-19,
Urmator
ADEVARUL despre IBUPROFEN in tratamentul COVID-19!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Jurn. stiinta Ximena Reyes