Dr. Polixenia Iorga

Dr. Polixenia Iorga

Dr. Polixenia Iorga
Med. pr. Polixenia Iorga

Doamna doctor Polixenia Iorga este, din anul 2008, medic primar de oncologie medicala, activand in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) si, din 2019, si in cadrul Top Derm Clinics din Bucuresti.

Traseul profesional al doamnei doctor Iorga, pana la aceasta data, se regaseste mai jos:

  • 2006-2008: medic specialist oncologie medicala la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB)
  • 2002-2006: medic specialist oncologie medicala la Spitalul Clinic Coltea, Bucuresti

Este membru in Societatea Europeana de Oncologie Medicala precum si in Societatea de Oncologie din Romania.

In anul 2002 a devenit subinvestigator studii clinice internationale de faza III iar din anul 2008 este investigator principal studii clinice internationale de faza III.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

COVID-19, pandemie,
Anterior
La ora 6, dupa razboi - pandemi de COVID-19
Ximena Reyes
Urmator
Jurn. stiinta Ximena Reyes

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Polixenia Iorga