Scriitor parenting Alex Zamfir

Scriitor parenting Alex Zamfir

Alex Zamfir
Alex Zamfir

După ce a lucrat 14 ani în publicitate, Alex Zamfir a redescoperit bucuria poveștilor scrise odată cu lansarea blogului celmaibuntata.ro, unde povestește, de regulă într-un mod haios și relaxat, despre aventurile și provocările vieții de părinte.

Pornind de la blog, a scris o carte - “Cel Mai Bun Tată”, a avut o emisiune radio și apoi un vlog cu invitați din rândul taților, printre care s-a numarat si doctorul Bogdan Ivanescu, creatorul Doctor MIT, deoarece Alex Zamfir crede că rolul tatălui în viața copilului este la fel de important ca rolul mamei și mai crede că, din păcate, încă sunt prea mulți tați care nu înțeleg acest lucru.
În 2020 a lansat THE FUNNY BRAND, o serie de jocuri sub forma unor seturi de cartonașe pe diferite teme, jocuri menite să îi ajute pe părinți să îi “smulgă” pe copii din fața ecranelor pentru a se distra și conecta unii cu alții iar din 2021 este un important contribuitor al platformei “Doctor MIT”.
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

ruptura de ligament
Anterior
RUPTURA DE LIGAMENT INCRUCISAT ANTERIOR (1)
Virusuri ucigase
Urmator
TOP 10 virusuri ucigase - PART. 3

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Scriitor parenting Alex Zamfir