Scriitor stiinta Alexandru Toma Patrascu

Scriitor stiinta Alexandru Toma Patrascu

Alexandru Toma Patrascu
Alexandru Toma Patrascu

Alexandru Toma Pătrașcu este fondatorul și directorul Bucharest Science Festival și autorul cărții Povestiri despre Epidemii și Vaccinuri, apărută la Editura Humanitas.

După absolvirea Facultății de Electronică a Universității Politehnica din București a urmat programul de masterat în afaceri al The Open University, Marea Britanie, specializîndu-se ulterior în comunicare.

De peste un deceniu dezvoltă programe educaționale non-formale, de popularizare a științei, atît pentru copii, cît și pentru adulți. Este membru fondator al Asociației Secular-Umaniste din România (ASUR) și se implică în acțiuni de public advocacy în favoarea respectării caracterului laic al statului.

Din 2011 publică cu regularitate pe diferite platforme, abordînd subiecte legate de educație, politică și știință iar din 2021 Alexandru Toma Pătrașcu este un important contribuitor al platformei media Doctor MIT.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Celule progenitorii, escare, artroza,
Anterior
Noua solutie pentru artroza si escare: Rigenera
Urmator
EPISOD TV

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Scriitor stiinta Alexandru Toma Patrascu