EPISOD TV

EPISOD TV

Emisiune TV

EPISOD TV

VIZIBILITATE

  • 324,000 DE TELESPECTATORI / EDITIE

SPECIFICATII

  • FORMAT 4:3
  • REZOLUTIE SD
  • BILLBOARD-IN 5’’ & BILLBOARD-OUT 5’’ & VOICE-OVER 5’’
  • PROMOVAREA CATRE PUBLIC A MECANISMULUI DE ACTIUNE A PRODUSULUI SPONSORIZAT SI/SAU A COMPOZITIEI ACESTUIA
  • ILUSTRAREA CONTURULUI / ASPECTULUI PRODUSULUI (ACOLO UNDE ESTE CAZUL)

PRET (€ fara TVA): 1,800€ 1,500 €

DETALII PRIVIND PRODUCTIA EPISODULUI TV

Mesajul ce se doreste a fi transmis catre public in relatie cu serviciul ori produsul promovat este agreat impreuna cu beneficiarul. In anumite situatii exceptionale, doctorul Bogdan Ivanescu, creatorul platformei Doctor MIT, poate solicita o intalnire cu responsabilul de produs astfel incat sa inteleaga pe deplin mecanismul de actiune ori caracteristica particulara a produsului/serviciului ce il face pe acesta deosebit.

Ulterior, dr. Ivanescu construieste scriptul si il inainteaza beneficiarului pentru aprobare. Daca nu exista modificari, scriptul este aprobat, se realizeaza ilustratia RSA, apoi materialul este filmat in studioul statiei ROMANIA TV si este difuzat la data agreata.

Termenul mediu de realizare a unui episod TV Doctor MIT este de 2 saptamani de la data platii facturii de avans. In situatii exceptionale, contra unei taxe suplimentare de 15%, acest termen poate ajunge la 7 zile.

Ilustratia episodului TV Doctor MIT precum si realizarea voice-over-ului sunt incluse in pret. Textul pentru inregistrarea voice over-ului precum si billboard-in si out sunt in sarcina beneficiarului iar, acestea din urma, au format 3:4, .jpg ori .gif si rezolutie SD (ori minim 2 Mb). Beneficiarul poate pune la dispozitia Doctor MIT ilustratii foto ori video care sa contribuie la transmiterea optima a mesajului catre public.

REGLEMENTARI

Desi avem certitudinea ca deja cunoasteti aceste aspecte comune, ne facem datoria sa le reamintim deoarece difuzarea unui material video pe un post de acoperire nationala presupune conformarea la normele CNA ce prevad urmatoarele: nu se admite enuntarea unui nume de brand ori a unui numar de telefon si nu se permite prezentarea fizica sau ilustrata a logo-ului ori a produsului.

POZITIONAREA MESAJULUI

Doctorul Bogdan Ivanescu este specializat in comunicarea mesajului legat de serviciul / produsul beneficiarului intr-un mod care sa respecte cerintele legale si care, totodata, sa maximizeze absorbirea mesajului de catre publicul tinta.

Aceasta se realizeaza fie prin concentrarea pe caracteristicile unice ale subiectului promovat, fie prin descrierea in detaliu a compozitiei/structurii astfel incat acesta sa fie individualizat/recunoscut, pe mecanismul de actiune ori pe specificul ariei terapeutice sau a patologiei catre care se adreseaza, precum este cazul produselor cu recomandare medicala (RX). Acolo, unde conditiile o permit, se poate prezenta silueta stilizata a produsului ori culorile emblematice, dupa caz.

EXEMPLE DE EPISOADE TV SPONSORIZATE

 

Alexandru Toma Patrascu
Anterior
Scriitor stiinta Alexandru Toma Patrascu
EPISOD WEB-ONLY
Urmator
EPISOD WEB-ONLY

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

EPISOD TV