EPISOD WEB-ONLY

EPISOD WEB-ONLY

Episod

EPISOD WEB-ONLY

AVANTAJE

  • PLASARE DE PRODUSE
  • EPISOD INCARCAT IN SITE DOCTOR MIT (200,000 VIZITATORI/AN) SI IN CANAL YOUTUBE DOCTOR MIT (17 MILIOANE VIZUALIZARI)

SPECIFICATII

  • FORMAT 16:9
  • REZOLUTIE HD
  • BILLBOARD-IN 5’’ & BILLBOARD-OUT 5’’ & VOICE-OVER 5’’
  • 3 INSERTURI DE PRODUS/ BRAND A CATE 5 SECUNDE
  • PROMOVAREA CATRE PUBLIC A MECANISMULUI DE ACTIUNE A PRODUSULUI SPONSORIZAT SI/SAU A COMPOZITIEI ACESTUIA

PRET (€ fara TVA): 1,800€ 1,500 €

DETALII PRIVIND PRODUCTIA EPISODULUI WEB-ONLY

Mesajul ce se doreste a fi transmis catre public in relatie cu serviciul ori produsul promovat este agreat impreuna cu beneficiarul. In anumite situatii exceptionale, doctorul Bogdan Ivanescu, creatorul platformei Doctor MIT, poate solicita o intalnire cu responsabilul de produs astfel incat sa inteleaga pe deplin mecanismul de actiune ori caracteristica particulara a produsului/serviciului ce il face pe acesta deosebit.

Ulterior, dr. Ivanescu construieste scriptul si il inainteaza beneficiarului pentru aprobare. Daca nu exista modificari, scriptul este aprobat, se realizeaza ilustratia RSA, apoi materialul este filmat si la data agreata este incarcat in:

  1. Canalul YouTube a Doctor MIT (70K subscriberi; 17M vizualizari)
  2. Site-ul Doctor MIT (200K vizite/an)
  3. Pagina Facebook a Doctor MIT (50K fans)

Se poate agrea alocarea de buget exclusiv pentru boost, campania fiind coordonata de catre beneficiar cu raportarea performantei la intervale prestabilite.

Termenul mediu de realizare a unui episod TV Doctor MIT este de 2 saptamani de la data platii facturii de avans. In situatii exceptionale, contra unei taxe suplimentare de 15%, acest termen poate ajunge la 7 zile.

Ilustratia episodului TV Doctor MIT precum si realizarea voice-over-ului sunt incluse in pret. Textul pentru inregistrarea voice over-ului precum si billboard-in si out sunt in sarcina beneficiarului iar, acestea din urma, au format 3:4, .jpg ori .gif si rezolutie SD (ori minim 2 Mb). Beneficiarul poate pune la dispozitia Doctor MIT ilustratii foto ori video care sa contribuie la transmiterea optima a mesajului catre public.

REGLEMENTARI

Episoadele Doctor MIT Web-Only beneficiaza de un regim mai relaxat din perspectiva normelor CNA. Aceasta ne permite amplasarea de produse, enuntarea numelui ori a brand-ului  ori prezentarea logo-ului insa, in continuare, din motive de credibilitate nu incurajam promovarea unui numar de telefon, de exemplu. Finalmente, reperele in discutie se agreeaza impreuna cu beneficiarul.

POZITIONAREA MESAJULUI

Doctorul Bogdan Ivanescu este specializat in comunicarea mesajului legat de serviciul / produsul beneficiarului intr-un mod care sa respecte cerintele legale si care, totodata, sa maximizeze absorbirea mesajului de catre publicul tinta.

Aceasta se realizeaza fie prin concentrarea pe caracteristicile unice ale subiectului promovat, fie prin descrierea in detaliu a compozitiei/structurii astfel incat acesta sa fie individualizat/recunoscut, pe mecanismul de actiune ori pe specificul ariei terapeutice sau a patologiei catre care se adreseaza, precum este cazul produselor cu recomandare medicala (RX). Suplimentar, cu exceptia situatiilor RX, se beneficiaza de 3 inserturi a cate 5 secunde fiecare de amplasare de produse/logo la momente cheie din cursul emisiunii.

EXEMPLE DE EPISOADE WEB-ONLY SPONSORIZATE

 

Anterior
EPISOD TV
Urmator
INTERVIU

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

EPISOD WEB-ONLY