INTERVIU

INTERVIU

INTERVIU

AVANTAJE

 • PLASARE DE PRODUSE
 • PROMOVAREA REPREZENTANTULUI BRANDULUI
 • INTERVIU INCARCAT IN SITE DOCTOR MIT (200,000 VIZITATORI/AN) SI IN CANAL YOUTUBE DOCTOR MIT (17 MILIOANE VIZUALIZARI)

SPECIFICATII

 • FORMAT 16:9
 • REZOLUTIE HD
 • DURATA 15’
 • MONTAJ CU 3 INCADRATURI
 • PLASARE DE PRODUSE
 • PROMOVAREA CATRE PUBLIC A MECANISMULUI DE ACTIUNE A PRODUSULUI SPONSORIZAT SI/SAU A COMPOZITIEI ACESTUIA

PRET (€ fara TVA): 2,400€ 1,800 €

DETALII PRIVIND PRODUCTIA INTERVIULUI

Mesajul ce se doreste a fi transmis catre public in relatie cu serviciul ori produsul promovat este agreat impreuna cu beneficiarul iar interviul, desi este purtat liber, are o linie directoare.

Interviul se inregistreaza cu 3 camere si este montat cu trei incadraturi, optimizand flow-ul si eliminand eventualele erori.

Dialogul este condus de catre gazda, domnul doctor Bogdan Ivanescu, si se incheie cu rezumarea beneficiilor ori a avantajelor competitive ale produsului/serviciului, daca nu se agreeaza altfel. Pentru aceasta, in anumite situatii exceptionale, doctorul Bogdan Ivanescu, creatorul platformei Doctor MIT, poate solicita o intalnire cu responsabilul de produs astfel incat sa inteleaga pe deplin mecanismul de actiune ori caracteristicile particulare ale produsului/serviciului.

Ulterior, la data agreata, interviul este incarcat in:

 1. Canalul YouTube a Doctor MIT (94.6 K subscriberi; 23M vizualizari)
 2. Site-ul Doctor MIT (200K vizite/an)
 3. Pagina Facebook a Doctor MIT (58K fans)

Se poate agrea alocarea de buget exclusiv pentru boost, campania fiind coordonata de catre beneficiar cu raportarea performantei la intervale prestabilite.

Termenul mediu de realizare a unui interviu Doctor MIT este de 2 saptamani de la data platii facturii de avans. In situatii exceptionale, contra unei taxe suplimentare de 15%, acest termen poate ajunge la 7 zile.

Beneficiarul poate pune la dispozitia Doctor MIT ilustratii foto ori video spre a fi utlizate in montajul materialului si/sau mostre de produs pentru plasare.

REGLEMENTARI

Interviurile (inregistrate) Doctor MIT beneficiaza de un regim mai relaxat din perspectiva normelor CNA. Aceasta ne permite plasarea de produse, enuntarea numelui ori a brand-ului  ori prezentarea logo-ului insa, in continuare, din motive de credibilitate nu incurajam promovarea unui numar de telefon, de exemplu. Finalmente, reperele in discutie se agreeaza impreuna cu beneficiarul.

POZITIONAREA MESAJULUI

Doctorul Bogdan Ivanescu este specializat in comunicarea mesajului legat de serviciul / produsul beneficiarului intr-un mod care sa respecte cerintele legale si care, totodata, sa maximizeze absorbirea mesajului de catre publicul tinta.

Aceasta se realizeaza fie prin concentrarea pe caracteristicile unice ale subiectului promovat, fie prin descrierea in detaliu a compozitiei/structurii astfel incat acesta sa fie individualizat/recunoscut, pe mecanismul de actiune ori pe specificul ariei terapeutice sau a patologiei catre care se adreseaza, precum este cazul produselor cu recomandare medicala (RX).

EXEMPLU DE INTERVIU DOCTOR MIT SPONSORIZAT

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

EPISOD WEB-ONLY
Anterior
EPISOD WEB-ONLY
Urmator
ADVERTORIAL

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

INTERVIU