ADVERTORIAL

ADVERTORIAL

Advertorial

ADVERTORIAL

EXPUNERE

  • ADVERTORIAL PREZENT IN SITE DOCTOR MIT (200,000 VIZITATORI/AN)

SPECIFICATII

  • LUNGIME DE 450 - 750 DE CUVINTE
  • FARA DIACRITICE
  • BENEFICIARUL INDICA KEYWORDS / TAGS
  • MINIMUM 5 - MAXIM 10 ILUSTRATII CU EXCERPT (EXPLICATIE/COMENTARIU)
  • PANA LA 5 LINKURI CATRE ADRESE WEB ALE SERVICIULUI / PRODUSULUI (BACKLINKING)
  • PROMOVAREA CATRE PUBLIC A MECANISMULUI DE ACTIUNE A PRODUSULUI SPONSORIZAT / A COMPOZITIEI ACESTUIA / A AVANTAJELOR COMPETITIVE / CAMPANII

PRET ADVERTORIAL - FURNIZAT DE BENEFICIAR* (€ fara TVA): 720€ 450 €

PRET ADVERTORIAL - SCRIS DE DOCTOR MIT (€ fara TVA):            950€ 750 €

PRET ADVERTORIAL - CU LEAD GENERATOR (€ fara TVA):             990 €

*se mentioneaza in headerul articolului ca este un material oferit de catre sponsor

DETALII PRIVIND PRODUCTIA ADVERTORIALULUI

Cu exceptia situatiei in care advertorialul este livrat de catre beneficiar, mesajul ce se doreste a fi transmis catre public in relatie cu serviciul ori produsul promovat este agreat de catre Doctor MIT cu beneficiarul. In anumite situatii exceptionale, doctorul Bogdan Ivanescu, creatorul platformei Doctor MIT, poate solicita o intalnire cu responsabilul de produs astfel incat sa inteleaga pe deplin mecanismul de actiune ori caracteristica particulara a produsului/serviciului ce il face pe acesta deosebit.

Ulterior, dr. Ivanescu compune materialul si il inainteaza beneficiarului pentru aprobare. Daca nu exista modificari, scriptul este aprobat iar advertorialul este incarcat in site-ul Doctor MIT (200K vizite/an) si in pagina Facebook a Doctor MIT (50K fans).

Se poate agrea alocarea de buget exclusiv pentru boost, campania fiind coordonata de catre beneficiar cu raportarea performantei la intervale prestabilite.

Termenul mediu de realizare a unui advertorial Doctor MIT este de 2 saptamani de la data platii facturii de avans. In situatii exceptionale, contra unei taxe suplimentare de 15%, acest termen poate ajunge la 7 zile. In situatia in care se opteaza pentru livrarea advertorialului de catre beneficiar, termenul de realizare este de 7 zile.

Beneficiarul poate pune la dispozitia Doctor MIT ilustratii foto ori video care sa contribuie la transmiterea optima a mesajului catre public. In cazul in care aceasta nu se poate, Doctor MIT va asigura ilustratia generica.

REGLEMENTARI

Advertorialele Doctor MIT beneficiaza de un regim mai relaxat din perspectiva normelor CNA. Aceasta ne permite amplasarea de produse, enuntarea numelui ori a brand-ului  ori prezentarea logo-ului insa, in continuare, din motive de credibilitate nu incurajam promovarea unui numar de telefon, de exemplu. Finalmente, reperele in discutie se agreeaza impreuna cu beneficiarul.

POZITIONAREA MESAJULUI

Doctorul Bogdan Ivanescu este specializat in comunicarea mesajului legat de serviciul / produsul beneficiarului intr-un mod care sa respecte cerintele legale si care, totodata, sa maximizeze absorbirea mesajului de catre publicul tinta.

Aceasta se realizeaza fie prin concentrarea pe caracteristicile unice ale subiectului promovat, fie prin descrierea in detaliu a compozitiei/structurii astfel incat acesta sa fie individualizat/recunoscut, pe mecanismul de actiune ori pe specificul ariei terapeutice sau a patologiei catre care se adreseaza, precum este cazul produselor cu recomandare medicala (RX). Suplimentar, cu exceptia situatiilor RX, se beneficiaza de 3 inserturi a cate 5 secunde fiecare de amplasare de produse/logo la momente cheie din cursul emisiunii.

EXEMPLE DE ADVERTORIALE

Parodontoza
Ibuprofen
Interviurile Doctor MIT
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
INTERVIU
Urmator
BANNER

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

ADVERTORIAL