Mituri si realitati despre cancerul pulmonar

Mituri si realitati despre cancerul pulmonar

MITURI SI REALITATI DESPRE CANCERUL PULMONAR

In cadrul patologiei respiratorii, pe langa infectiile gripale sezoniere sau (cateodata) pandemice, un loc important il ocupa cancerul pulmonar.

Impartasiti aceasta informatie cu toti cei care credeti ca ar trebui sa o cunoasca!

 cancerul pulmonar
Mai jos gasiti cele mai importante credinte legate de aceasta afectiune (stanga) si realitatea explicata pe scurt (dreapta).

Cancer pulmonar

"<yoastmark

"<yoastmark

cancerul pulmonar
MIT 3

"<yoastmark

"<yoastmark

Bibliografie stiintifica
Bibliografie stiintifica MSD

Pentru cat mai multe articole despre adevaruri medicale, informatii si inovatii in sanatate vizitati site-ul doctormit.ro

De asemenea, puteti urmari cele mai noi episoade si interviuri dedicate sanatatii pe canalul de YouTube  Doctor MIT!

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Vaccinuri anti coronavirus
Anterior
COMPARATIE INTRE 3 VACCINURI ANTI-CORONAVIRUS
Ibuprofen
Urmator
ADEVARUL DESPRE IBUPROFEN IN TRATAREA COVID 19

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for magda barbovschi
  magda barbovschi
  11/01/2021 at 5:02 pm — Răspunde

  Buna ziua! Am cancer pulmonar, ADK-operat (de 3 ani) lob drept superior, chimiotratat, acum in remisie , nu iau nici un tratament, sa fac vaccin anti -covid? Am avut in decembrie toate simptomele de covid. Temerile mele sunt legate doar de tuse. Multumesc !

  • 11/01/2021 at 8:31 pm — Răspunde

   In atare situatii recomandarea de vaccinare se face de catre medicul curant. Daca acesta a agreat sa va vaccinati antigripal in anii trecuti, nu vad vreun motiv sa nu faceti vaccinul anti COVID-19. Insa, repet, discutati cu medicul dumneavoastra.

 2. Avatar for Sinzieana
  Sinzieana
  10/01/2021 at 1:56 pm — Răspunde

  Buna ziua. În afară de tratamentul pe care il primesc cu osimetrinib s ar putea face un alt tratament mai performant, ex. celule stăm pt cancerul bronhopulmonar metastatic la oase pentru o supraviețuire mai îndelungată?

  • 11/01/2021 at 8:33 pm — Răspunde

   La acest moment, tratamentul cu celule stem hematopoietice este standardizat doar pentru 80+ boli de tipul leucemiilor si limfoamelor si nu stiu vreun studiu clinic in Romania, la aceasta ora, care sa adreseze aceasta afectiune. Va sfatuiesc sa cautati pe internet la nivel de U.E.


Back
SHARE

Mituri si realitati despre cancerul pulmonar