Digipedia Stiinta: Editie speciala de Craciun

Digipedia Stiinta: Editie speciala de Craciun

DIGIPEDIA, Bogdan Ivanescu, Alexandru,

Digipedia Stiinta: Editie speciala de Craciun

Un dialog in 4 cu moderatorul Digipedia, prof. Alexandru Mironov, despre viitor, sclavie, libertate, globalizare si roboti.

Te-ar mai putea interesa si

- tags:  DIGI, Bogdan Ivanescu, sclavie, roboti, Mironov Alexandru, Doctor MiT, -

Una dintre cele mai bune ediții din 2021 ale Digipedia Știință a fost ediția specială de Crăciun în care alături de Răzvan Pascu și de Alexandru Coșbuc am avut un dialog despre viitor, sclavie, libertate, globalizare și roboți cu moderatorul emisiunii, domnul profesor Alexandru Mironov.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

SPAD, coloana vertebrala,
Anterior
Antigravitatia SPAD: trateaza probleme de coloana vertebrala
Prostie
Urmator
Am atins vârful prostiei?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Digipedia Stiinta: Editie speciala de Craciun