Conf. Univ. Dr. Nicolae Poiana

Conf. Univ. Dr. Nicolae Poiana

Conf. Univ. Dr. Nicolae Poiana
Conf. Univ. Dr. Nicolae Poiana

Conferentiarul universitar dr. Nicolae Poiana este medic primar Obstetrica-Ginecologie si Chirurgie Oncologica.

Cautarea performantei, dovedita si prin obtinerea in 1990 a titlului de Doctor in Stiinte Medicale cu calificativul “Magna cum Laude” l-a determinat sa exploreze ambele arii medicale dedicate atat femeii sanatoase, obstetrica – ginecologia, cat si pe cea orientata catre indepartarea pericolului adresat sanatatii umane, chirurgia oncologica.

Aceasta dubla calitate a dr. Nicolae Poiana, alaturi de competente suplimentare precum:

  • supraspecializarea in medicina reproductiva asistata medical (fertilizare in vitro)
  • endoscopia ginecologica
  • echografia obstetricala si ginecologica
  • colposcopia

il califica drept o alegere sigura pentru pentru viitoarele mamici.

UEUitandu-ne in urma la 35 de ani de experienta a dr. Poiana ne reamintim ca, pentru o perioada respectabila de timp, a ocupat pozitia de Medic Sef de Sectie a "Institutului National pentru Ocrotirea Mamei si Copilului - Alessandrescu-Rusescu" (Spitalul “Polizu”) si ca, in anii ’90, a fost desemnat ca Senior Negociator din partea statului roman in negocierile purtate cu Comunitatea Europeana pentru obtinerea echivalarii diplomei de studii romanesti si a liberei circulatii a profesionistilor in spatiul U.E.

Nevoia de structurare si de consolidare a informatiei medicale a comunitatii medicale romanesti l-a adus in pozitia de Membru Fondator a:

si de Presedinte al Societatii Romane de Medicina Reproductiva prin ale carei eforturi de de aliniere ale normelor nationale la cele europene a contribuit la aducerea pe lume a zeci de mii de copii; la acestea se adauga fondarea a doua clinici medicale private dedicate gravidelor, Mediplus (2003) si Biogenesis (2006). Actualmente colaboreaza cu Spitalul Sanador. Profilul domniei sale in retelele de conexiune sociala se poate accesa aici

Din 2020, conf. univ. dr. Nicolae Poiana este un contribuitor important al platformei de educatie medicala Doctor MIT.

 

Doctor MIT

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

celule stem, Covid-19,
Anterior
TRATAREA VIRUSULUI COVID-19 CU CELULE STEM
coronavirus, mituri,
Urmator
30 de mituri despre coronavirus

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Conf. Univ. Dr. Nicolae Poiana