Dr. Antoaneta Budu

Dr. Antoaneta Budu

Dr. Antoaneta Budu
Dr. Antoaneta Budu

Dr. Antoaneta Budu este medic primar obstetrica-ginecologie, distinsa prin competente extinse si o profunda dedicare fata de sanatatea femeilor. Este recunoscuta pentru expertiza sa in domeniul medicinei materno-fetale, un domeniu care necesita o atentie deosebita pentru sanatatea si bunastarea atat a mamei, cat si a fatului.

Una dintre competentele sale cheie este in imagistica pelvina, care include ecografia, colposcopia si histeroscopia. Aceasta specializare ii permite sa ofere diagnosticare de precizie si monitorizare avansata a conditiilor ginecologice si obstetricale. Utilizarea ecografiei, in special, joaca un rol esential in managementul sarcinii, oferind evaluari detaliate ale dezvoltarii fatului, identificand potentiale probleme inainte de a deveni critice.

Dr. Budu este, de asemenea, experta in tehnicile de reproducere umana asistata. Aceasta implica o intelegere profunda a infertilitatii si a metodelor pentru asistarea cuplurilor in conceperea unui copil. Abilitatea ei de a combina cunostintele teoretice cu aplicarea practica in acest domeniu complex este un testament al dedicarii si competentei sale.

Un alt domeniu de expertiza al Dr. Budu este chirurgia pelvina laparoscopica. Aceasta tehnica minim invaziva, preferata fata de multe alte proceduri ginecologice, demonstreaza abilitatile tehnice superioare ale doamnei doctor Budu. Chirurgia laparoscopica ofera avantaje semnificative, inclusiv recuperare mai rapida si riscuri reduse de complicatii, facand-o o alegere ideala pentru multe interventii chirurgicale.

Dr. Antoaneta Budu se remarca printr-o abordare holistica si empatica fata de ingrijirea pacientelor, punand intotdeauna accent pe confortul si siguranta acestora.

 ***

Din anul 2023, Dr. Antoaneta Budu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
Stress = cancer! MiT sau realitate? Partea I #58
ADHD România
Urmator
Istoria ADHD-ului în România

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Antoaneta Budu