Dr. Mihai Ionescu

Dr. Mihai Ionescu

Dr. Mihai Ionescu
Medic Primar Dr. Mihai Ionescu

Mihai Ionescu este medic primar în chirurgie generală și chirurgia obezității și coordonatorul departamentului de chirurgie generală și bariatrică al spitalului Medicover.

Preocuparea pentru tot ce este nou, precum și excelența în servicii și dorința de specializare continuă l-au determinat să exploreze diferite arii ale chirurgiei. Astfel, el nu s-a limitat la chirurgie generală ci a dezvoltat un interes special pentru chirurgia bariatrică, venind până acum în ajutorul a peste 1,000 pacienți obezi care nu s-ar fi bucurat vreodată de normalitatefără o intervenție de acest tip.

Fiindcă înțelege importanța specializării continue într-un domeniu mereu în evoluție, a adăugat studiilor clasice și o serie de cursuri:

  • Curs de chirurgie a obezității – Congresul Național de Chirurgie, Eforie Nord, Romania, Iunie 2008
  • Curs de chirurgie oncologică, Oncologie pentru chirurgi (Conf. V.Dimofte, Prof. B Heald) Iași, Romania, Aprilie 2009
  • Curs de chirurgie a planșeului pelvin – Pelvic Floor Reconstruction and Female Incontinence Surgery Workshop – Novy Jicin/Czech Republic, Octombrie 2012
  • Curs avansat de chirurgie a obezității/metabolică – Advanced course in Endoluminal and Laparoscopic Bariatric and Metabolic Surgery, IRCAD Strassbourg/Franța, Decembrie 2014
  • Clinical Immersion – bariatric & metabolic surgery, Tel-Aviv/Israel, Mai 2015
  • Competență Chirurgie Laparoscopică – nivel avansat, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, mai 2017

Dedicarea pe care Mihai Ionescu a arătat-o în practicarea chirurgiei a fost ușor observabilă, astfel, în prezent, acesta coordonează departamentul de chirurgie generală și bariatrică al spitalului Medicover.

În ceea ce privește apartenența profesională, acesta este membru al următoarelor:

Legătura lui cu pacienții și pasiunea pentru chirurgie nu se oprește la porțile spitalului Medicover, așadar puteți urmări activitatea sa în social media aici.

Din 2020, dr. Mihai Ionescu este un contribuitor important al platformei de educație medicală Doctor MIT.

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

obezitatea, COVID-19,
Anterior
Obezitatea si lupta cu COVID-19
sarcina
Urmator
Gravida - adevarul despre mituri legate de sarcina!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Mihai Ionescu