PROMOVAT PRIN DOCTOR MIT – ALLOGA

PROMOVAT PRIN DOCTOR MIT – ALLOGA

OFERTA STANDARD DOCTOR MIT

Puteti alege individual oricare optiune din portofoliul Doctor MIT precum:

lista completa de servicii de promovare Doctor MIT AICI

PLAN DE PROMOVARE PERSONALIZAT ALLOGA

CALENDAR

Recomandam desfasurarea campaniei pe parcursul a minim doua luni, incepand cu luna mai:

 1. Mai - Interviu
 2. Mai - Banner
 3. Iunie - Advertorial
 4. Iunie - Banner
 5. Iulie - Advertorial
 6. Iulie - Banner

REACH TOTAL NATIONAL - 300K DE PERSOANE

Alloga

prezenta oferta si disponibilitatea slotului TV sunt garantate / rezervate pentru 15 zile de la data transmiterii ofertei

EPISOD TV - PRINCIPII DE PROMOVARE

Intr-un training de 30 de minute intre dr. Bogdan Ivanescu, fondatorul Doctor MIT, si responsabilul de produs, marketing manager sau directorul medical, se comunica:

 • Mesajul de promovat
 • Caracteristicile ce diferentiaza produsul in piata fata de competitie

Ulterior acestei intalniri, dr. Bogdan Ivanescu construieste scriptul pentru episodul TV in care propune acesti pasi:

 • Descrie piata in care acest produs exista si careia i se adreseaza
 • Identifica nevoile acoperite partial sau neacoperite de alte produse competitoare
 • Pasul anterior poate fi inlocuit de prezentarea unei situatii ideale in care produsul la care oricine ar trebui sa aspire prezinta caracteristicile diferentiatorii ale produsului Beneficiarului fata de cele ale competitiei
 • Explica importanta existentei acelei caracteristici fie prin riscul de a nu beneficia de respectiva caracteristica fie prin beneficiul particular pe care utilizatorul / consumatorul il cunoaste
 • Pasul anterior se poate repeta pentru inca o caracteristica departajanta; daca avem mai multe astfel puncte de diferentiere recomandam realizarea unuia sau a mai multor episoade
 • La final, Doctor MIT rezuma cele discutate in special din perspectiva diferentiatorilor, indicand telespectatorului ca produsul pozitionat ca optim / ideal contine / realizeaza urmatoarele.

Toate elementele de mai sus pot include seturi de intrebari cu raspuns multiplu sau nu, in functie de specificul produsului. Se cauta a se identifica si pozitiona favorabil caracteristicile medicale ale componentilor produselor beneficiarului insa fara a se forta / denatura realitatea medicala avand in minte insa obiectivul de promovare.

Toate episoadele vor include desene explicative RSA alb-negru si cutii contur ale produselor in cadrul desenelor inclusiv a compusilor relevanti ce vor aparea pe ecran. Logo brand si imaginile de produs vor fi afisate atat in billboard-in cat si -out.

Voice over-ul billboard-urilor va enunta ceea ce este optim ca mesaj pentru produs mai putin numere de telefon.

Toate episoadele TV se upload-eaza in YouTube Doctor MIT si site.

INTERVIU - PRINCIPII DE PROMOVARE

Interviurile Doctor MIT se desfasoara intre un medic (de preferat) sau un reprezentant al beneficiarului si dr. Bogdan Ivanescu. Pe parcursul a minim 15 minute, se reproduc pasii de pozitionare a produsului asa acum sunt acestia descrisi in capitolul anterior, referitor la Episoadele Doctor MIT.

Dialogul se poarta cu produsele pe masa, plasate intre cei doi interlocutori. De principiu, pentru a pastra credibilitatea dialogului, produsele nu se iau in mana si nici nu se arata catre camera. In situatia in care, totusi, exista o particularitate a ambalarii sau vreo caracteristica relevanta din punct de vedere a administrarii ori a manipularii, invitatul Doctor MIT poate utiliza produsul in scopul demonstratiei.

Promovarea vizuala a produsului se face, in fapt, la montaj, moment in care, atunci cand se vorbeste despre punctele forte ale produsului, de exemplu, ecranul prezinta un video sau o imagine ilustrativa a produsului. Nu exista o limita a numarului de ilustrari, aceasta se face astfel incat sa deserveasca flow-ului cinematic care sa atraga spectatorul.

Interviurile Doctor MIT prezinta dupa generic un billboard-in cu informatii despre invitat si subiectul discutiei.

ADVERTORIAL - PRINCIPII DE PROMOVARE

Advertorialele propuse de catre beneficiar sunt furnizate in formatul dorit de catre acesta.

Advertorialele construite de catre dr. Bogdan Ivanescu in scopul promovarii respecta logica crearii Episoadelor Doctor MIT, contin ilustratii ale produselor si 5 linkuri catre paginile web ale beneficiarului.


CLICK PE FIECARE SOLUTIE DE PROMOVARE

EPISOD TV
EPISOD WEB-ONLY
INTERVIU
Banner
MICROSITE
Evenimente

DATE STATISTICE RELEVANTE

Atunci cand construim strategia de promovare, cautam sa avem cea mai buna intelegere a comportamentului potentialului client iar, in acest sens, statistica este cel mai important aliat.

INFORMATIILE STATISTICE DE BAZA PENTRU SETAREA STRATEGIEI DE COMUNICARE IN 2021-2022

 • Relatia cu brandul este esentiala: 77% dintre utilizatori apreciaza mai mult o marca atunci cand primesc un raspuns. Dureaza in medie aproximativ 10 ore pentru ca companiile sa raspunda la un tweet, de exemplu, chiar daca clientii doresc un raspuns in termen de patru ore.
 • Costurile medii de publicitate pentru operatiunile intreprinderilor mici care utilizeaza Google Ads ca parte a strategiei lor de publicitate online sunt cuprinse intre 9.000 si 10.000 USD pe luna.
 • 76% dintre specialistii in marketing nu utilizeaza date comportamentale pentru directionarea anunturilor online.
 • O persoana obisnuita este bombardata cu peste 1.700 de anunturi tip banner pe luna, dar vede doar jumatate dintre acestea.
 • 84% dintre oameni se asteapta ca marcile sa creeze continut. Aproximativ 45% dintre marketerii B2C considera ca continutul vizual este cel mai important tip de continut, in timp ce 88% dintre marketerii B2B sunt de acord ca crearea de continut face ca publicul lor sa vada organizatia ca o resursa credibila si de incredere.

STATISTICI PRIVIND PROMOVAREA ON-LINE

Promovare prin Doctor MIT

 • 90% dintre cautatori nu s-au hotarat cu privire la un brand inainte de a incepe cautarea.

In timp ce unii oameni isi arata loialitatea fata de anumite marci, majoritatea clientilor potentiali acorda prioritate fie celor mai bune produse fie celor mai mici preturi chiar in fata marcilor pe care deja le cunosc. Acesta este unul dintre motivele pentru care piata este mai competitiva ca oricand, justifica mobilitatea crescuta a clientilor si explica de ce publicitatea pe internet de calitate este vitala pentru succesul oricarei companii. Acest fenomen permite castigarea de noi clienti acum fata de vremurile traditionale in care potentialul client era cvasiimobil fiind, de exemplu, dedicat zonei geografice in care gasea solutia pentru nevoia sa.

 • 70-80% dintre utilizatori ignora rezultatele cautarii sponsorizate.

Aceasta arata avantajele clasarii organice in locul platirii Google pentru a pozitiona pagina dumneavoastra in partea de sus a rezultatelor cautarii. Nu numai ca majoritatea utilizatorilor ignora rezultatele cautarii sponsorizate; sunt, de asemenea, mai predispusi sa nu aiba incredere in marca care face publicitate in sine.

 • Videoclipurile sunt partajate cu 1.200% mai mult decat textul si linkurile combinate.

Tendintele din ultimii ani au aratat ca continutul video bine creat si convingator se numara printre cele mai puternice instrumente de publicitate online. Oamenii isi amintesc videoclipurile mai mult timp si le impartasesc mai frecvent decat o fac alte medii.

 • 90% dintre cautatori nu s-au hotarat cu privire la un brand inainte de a incepe cautarea.

In timp ce unii oameni isi arata loialitatea fata de anumite marci, majoritatea clientilor potentiali acorda prioritate celor mai bune produse si cele mai mici preturi in fata marcile pe care le cunosc. Acesta este unul dintre motivele pentru care piata este mai competitiva ca oricand si explica de ce publicitatea pe internet de calitate este vitala pentru succesul oricarei companii.

 • 90% dintre consumatori citesc recenzii online inainte de a vizita o afacere.

Recenziile clientilor influenteaza, de asemenea, 67,3% din deciziile de cumparare. Interesant este faptul ca oamenii au incredere in ele la fel de mult ca si recomandarile personale, ceea ce le face extrem de importante pentru toate companiile, in special pentru cele care lucreaza local.

 • 84% dintre oameni se asteapta ca marcile sa creeze continut.

Cercetarile efectuate de Havas arata ca implicarea marcii este extrem de importanta pentru consumatori. Oamenii doresc continut care sa le implice prin povestiri, sa ofere solutii utile si sa creeze experiente distractive.

STATISTICI PRIVIND PREZENTA BRAND-ULUI LA TV

 • Adultul mediu petrece zilnic aproape cinci ore si jumatate urmarind videoclipuri.

Televiziunea ramane unul dintre cele mai bune mijloace de comunicare pentru marketing pentru a utiliza plasarea produselor si alte strategii de publicitate subtile. Cand te gandesti ca oamenii se uita zilnic la peste cinci ore de videoclipuri pe zi, eficacitatea televizorului are sens. In mod surprinzator, insa, aceasta cifra este de fapt cu trei minute mai mica decat anul precedent. Aceasta include televizoarele traditionale, dispozitivele conectate la televizor si videoclipurile de pe computere, smartphone-uri si tablete.

 • Investitiile in TV pot creste eficienta publicitatii cu 40%.

Indiferent daca este pe termen scurt sau lung, televizorul ofera in continuare un mare boost per Euro investit. Este una dintre metodele cu cel mai scazut risc de investitii in publicitate si cu o mare probabilitate de rentabilitate. Aceasta probabilitate este de 86% in trei ani de prezenta constanta TV.

STATISTICI PRIVIND CONTINUTUL YOUTUBE

YouTube Doctor MIT
Acesta este cel mai competent canal YouTube al unei emsiuni medicale TV din Romania din perspectiva numarului subscriberi si al numarului total de vizualizari
 • In timp ce oamenii petrec mai putin timp in fata unui televizor, urmaresc mai mult YouTube decat oricand.

Fiind al doilea cel mai vizitat site de pe internet si principala platforma pentru reclame video, YouTube a cunoscut o crestere incredibila. Din ce in ce mai multi oameni petrec tot mai mult timp urmarind continut de pe site. Numai in 2015, tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani au petrecut cu 4% mai putin timp uitandu-se la televizor si cu 74% mai mult timp urmarind continut pe YouTube.

 • 80% dintre cumparatorii care vizioneaza un videoclip YouTube legat de o achizitie pe care intentioneaza sa o faca o fac la inceputul procesului.

YouTube s-a dovedit a fi un instrument de publicitate web extrem de important pentru consumatorii care doresc sa se informeze mai bine inainte de a alege un produs pe care sa-si cheltuiasca banii. Cu aproape 2 miliarde de utilizatori lunari si un numar imens de creatori de continut, exista intotdeauna o opinie de specialitate despre orice produs sau serviciu care merita cumparat.

 • Peste 70% din timpul de vizionare YouTube provine de la spectatorii de pe dispozitivele mobile.

Telefoanele mobile sunt un punct de intrare major pentru accesul la internet in multe piete din intreaga lume si au devenit, de asemenea, cele mai populare dispozitive pentru vizionarea continutului video. Aproape un sfert din populatia lumii va urmari anul acesta un videoclip pe un telefon.

 • Anunturile mobile YouTube primesc atentia spectatorilor 83% din timp.

Aceasta este una dintre cele mai uimitoare reclame online fata de statisticile publicitare traditionale, avand in vedere ca reclamele TV atrag atentia doar 45% din timp. Anunturile la televizor dureaza prea mult, iar telespectatorii isi verifica in mod regulat telefoanele in timpul pauzelor din jocurile sportive si ale altor evenimente televizate.

STATISTICI PRIVIND RETELELE SOCIALE

3C1A14C1-27Pagina Facebook Doctor MIT
Cei peste 50,000 de fani ai paginii de Facebook a Doctor MIT asigura tot atatea zeci de mii de reach-uri produselor si serviciilor promovate
 • 3,5 miliarde de oameni folosesc retelele sociale, in crestere cu 9% fata de anul trecut. Asta inseamna ca 45% dintre oamenii de pe planeta folosesc acum retelele sociale.

Retelele sociale s-au dovedit a fi o piata puternica pentru agentii de publicitate. Cresterea constanta a numarului de utilizatori in 2019 indica faptul ca varful investitiilor in retelele de socializare urmeaza sa vina.

 • Peste 40% dintre consumatorii digitali folosesc retelele sociale pentru a cerceta noi marci sau produse.

Odata cu cresterea astronomica a functiei „Story” pe Instagram si retele de socializare similare, publicitatea online nu a avut niciodata o acoperire mai mare decat in ​​prezent.

 • Cele mai importante marci de pe Instagram vad o rata de implicare per follower de 4,21%, care este de 58 de ori mai mare decat pe Facebook si de 120 de ori mai mare decat pe Twitter.

Aceasta este una dintre acele statistici de publicitate digitala care arata cat de puternic a devenit Instagram ca instrument de marketing. Platforma a devenit un gigant in spatiul social media si a inregistrat o crestere record si un numar de angajamente in 2019.

 • 80% dintre utilizatori urmaresc cel putin o afacere pe Instagram, in timp ce peste 200 de milioane de oameni viziteaza cel putin un profil de afaceri in fiecare zi.

Interesant este ca aproximativ doua treimi din aceste vizite provin de la persoane care nu urmeaza deja profilul afacerii. Acest lucru arata ca investitiile in publicitatea Instagram au un potential imens pentru atragerea de noi clienti.

 • 71% dintre consumatorii care sunt multumiti de serviciul pentru clienti pe care il primesc prin intermediul retelelor sociale este probabil sa recomande acest lucru marca altora.

Social media poate fi un instrument excelent pentru cresterea gradului de implicare a marcii si atragerea de noi clienti. Una dintre cele mai bune modalitati de a realiza acest lucru este de a oferi servicii remarcabile clientilor prin intermediul platformelor dvs. sociale. O buna reputatie in randul utilizatorilor si recomandarile lor personale va vor ajuta sa reduceti costurile de publicitate pe internet, permitandu-va sa investiti banii pe care ii economisiti in alte lucruri.

 • Rata medie de engagement pentru postarile video de pe Facebook este de 6,01%.

Acest lucru arata ca videoclipurile sunt de departe cele mai captivante postari de pe Facebook. Implicarea continutului video a crescut, in timp ce implicarea cu continutul foto, postarile de linkuri si postarile de stare sunt in declin.

STATISTICI PRIVIND PUBLICITATEA MOBILA

Publicitate mobila
Publicitatea TV facuta accesibila apoi mediului on-line, reprezinta solutia optima atat din perspectiva efortului investit cat si din cea a gradului difuzare in populatie
 • 49% dintre consumatori spun ca ar dori sa primeasca e-mailuri promotionale de la marcile lor preferate saptamanal.

Se pare ca clientilor fideli le place sa auda de dumneavoastra, iar metoda lor preferata de a primi stiri de afaceri este prin e-mail. Daca profitati de acest lucru, puteti consolida loialitatea fata de brand prin continut saptamanal de calitate.

 • 73% dintre comerciantii de tip e-commerce trimit e-mailuri cel putin o data pe saptamana.

Cercetarile arata ca 32% dintre companii trimit e-mailuri in fiecare zi, in timp ce 41% le trimit saptamanal.

 • 91% dintre consumatori isi verifica e-mailul zilnic.

Este aproape sigur ca potentialul client sa vada ca a primit un mail de la compania dumneavoastra, chiar daca nu il si deschide. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de dispozitive mobile, unde un procent mare de utilizatori isi pastreaza notificarile prin e-mail activate. Ca atare, primesc o alerta de fiecare data cand primesc un mesaj nou.

 • 88% dintre consumatorii care cauta o afacere locala prin apelul mobil sau viziteaza afacerea respectiva in decurs de o zi.

Aceasta statistica uimitoare arata importanta de a face o prima impresie buna asupra clientilor. Mai mult, 18% din toate cautarile locale duc la o vanzare in termen de 24 de ore. Este important sa va adresati clienteleidumneavoastra locale, intrucat 72% dintre persoanele care viziteaza un magazin fizic aleg unul la mai putin de 7 km de locatia lor.

 

Surse de informare; cititi pentru o intelegere mai aprofundata a fenomenului:

 1. eMarketer
 2. Search Engine Land
 3. Forbes
 4. MarketingSherpa
 5. Secret Sushi
 6. PowerTraffick
 7. Small Business Trends
 8. PowerTraffick
 9. Bright Local
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Zentiva
Anterior
PROMOVAT PRIN DOCTOR MIT - ZENTIVA
Pediakid, anti tantari si capuse,
Urmator
Spray natural anti tantari si capuse - Pediakid

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

PROMOVAT PRIN DOCTOR MIT – ALLOGA