EVENIMENTE

EVENIMENTE

 

Dr. Bogdan Ivanescu

EVENIMENTE

AVANTAJE

  • MEDIC SI PREZENTATOR TV
  • PERSOANA PUBLICA & INFLUENCER
  • ACTIVITATE STIINTIFICA IN STUDII CLINICE
  • VASTA EXPERIENTA IN SUSTINEREA SI ORGANIZAREA DE EVENIMENTE
  • PLUS DE VALOARE IN DEZVOLTAREA EVENIMENTULUI

SPECIFICATII

  • PREZENTATOR / MC LANSARI DE PRODUS
  • SPEAKER
  • TRAINER

PRET (€ fara TVA): DE LA 1,300€, IN FUNCTIE DE PROIECT

 

DETALII

Doctorul Bogdan Ivanescu poate fi invitat ca MC al evenimentelor de tipul lansarilor de produse si servicii in fata personalului medical sau a publicului relevant, speaker ori trainer de produs pentru angajati.

In functie de momentul implicarii sale, poate contribui la dezvoltarea si optimizarea evenimentului. Costul prezentei sale este influentat de numarul de ore/zile de desfasurare a proiectului, numarul de repetitii, gradul de implicare ori de nivelul de endorsement oferit produsului /serviciului.

REGLEMENTARI

Cele legale referitor la afirmatiile facute de catre medici cu privire la produsele pentru sanatatea umana precum sunt cele cu prescriptie medicala.

POZITIONAREA MESAJULUI

Este decisa de catre beneficiar si agreata cu prezentatorul / spekear-ul.

GALERIE

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Anterior
MICROSITE
Incalzirea globala
Urmator
Romania contribuie la incalzirea globala

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

EVENIMENTE