MICROSITE

MICROSITE

MICROSITE

MICROSITE

AVANTAJE

  • CREARE SITE DE PREZENTARE IN 24 DE ORE
  • PACHET DE CREATIE STANDARDIZAT CE POATE FI GESTIONAT IN 2 ORE DE CATRE ORICE PRODUCT / MARKETING MANAGER SAU ANTREPRENOR
  • GAZDUIT DE CATRE DOMENIUL DOCTORMIT.RO SAU DE CATRE CEL AL BENEFICIARULUI

SPECIFICATII

  • 1 PAGINA CU LUNGIME DE PANA LA 5 SCROLL-URI (ECHIVALENT DESKTOP)
  • 10 SECTIUNI STANDARDIZATE
  • 650 DE CUVINTE
  • 15 FOTOGRAFII IN FORMAT 16:9
  • 5 LINKURI CATRE ADRESE WEB ALE SERVICIULUI / PRODUSULUI (BACKLINKING)
  • MOBILE FRIENDLY

PRET MICROSITE (€ fara TVA): 500 €

 

DETALII PRIVIND PRODUCTIA MICROSITE-ULUI

Microsite-ul poate fi dedicat unui anume produs, serviciu ori campanie. Nu necesita un efort suplimentar din partea responsabilului de produs - textul cu lungimea de 650 de cuvinte, distribuit in cele 10 sectiuni speciale, poate fi conceput in baza materialelor de promovare deja existente. Din experienta noastra, formularea textului dureaza mai putin de doua ore, aici incluzand si punerea la dispozitie a celor 15 imagini pentru ilustrarea microsite-ului.

Suplimentar, in situatia in care Doctor MIT a produs si un episod (TV sau Web-Only) sau un interviu (live sau inregistrat), acesta poate fi inglobat (embeded) in sectiunea 7 a microsite-ului.

Textul sau pozele pot fi link-ate (un total de 5) catre alte pagini web, la alegerea beneficiarului. Microsite-ul poate fi gazduit gratuit de catre domeniul doctormit.ro sau de catre cel al beneficiarului.

Termenul de realizare al microsite-ului este de 24 de ore de la livrarea textului si imaginilor.

REGLEMENTARI

Nu exista norme sau limitari legale.

POZITIONAREA MESAJULUI

Este decis de catre beneficiar.

EXEMPLE DE MICROSITE-URI

SINOMARIN
Galactogil
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

DOCTOR MIT, promovare,
Anterior
PROMOVARE PRIN DOCTOR MIT
Speaker fee evenimente Doctor MiT
Urmator
EVENIMENTE

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

MICROSITE