TRATAMENT CELULAR EFICIENT IN VITILIGO

TRATAMENT CELULAR EFICIENT IN VITILIGO

TRATAMENTUL CU MICROGREFE RIGENERA PENTRU VITILIGO  

Depigmentarea a venit si pare ca vrea sa ramana. Esti pregatit, insa, pentru revenirea la normalitate? RIGENERA este solutia celulara unica pentru vitiligo cu rata de vindecare de 70% in doar cateva luni dupa singura sedinta de tratament necesara.

INFORMATII LA

   031 9555

 

FORMULAR DE CONTACT

Suna la numarul de telefon de mai sus sau completeaza formularul si vei fi contactat de catre consultantul Doctor MiT specializat in aceasta afectiune. Poti afla astfel detalii despre terapie sau te poti programa la tratament.

Vechime afectiune (ani)
 • - alege -
 • 1 - 5 ani
 • 5 - 10 ani
 • 10 - 20 ani
 • 20+ ani
- alege -
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Depigmentare
 • - alege -
 • localizata
 • pe multiple segmente
- alege -
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Varsta actuala
 • - alege -
 • 20 - 30 ani
 • 30 - 40 ani
 • 40 - 50 ani
 • 50 - 60 ani
 • 60 - 70 ani
 • 70 - 80 ani
 • 80 - 90 ani
 • 90 - 100 ani
- alege -
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Prenume
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Email
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Telefon
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu

CUM SE FACE TRATAMENTUL PENTRU VITILIGO FOLOSIND RIGENERA?

Recoltare, tesut, tratament, vitiligo,
Recoltarea de tesut este foarte usoara prin folosirea unui punch de biopsie sub anestezie locala; nu ramane cicatrice cu atat mai mult cu cat zona va fi reacoperita de par

Se recolteaza din zona cu par a cefei, sub anestezie locala (deci fara senzatie dureroasa) cateva piese mici de piele cu diametrul de 2,5 - 3 mm. Impreuna cu o cantitate de ser fiziologic, piesele sunt introduse in dispozitivul Rigeneracon care va duce in doar cateva minute la izolarea si respectiv la concentrarea celulelor progenitorii.

Tesut, microgrefe, piele, Rigenera, vitiligo,
Piesele de tesut sunt introduse in consumabilul Rigeneracon, se adauga ser fiziologic iar helixul rotativ al consumabilului este plasat de catre medic deasupra tesutului de dezagregat

Aceasta este posibil deoarece elementul particular al tehnologiei Rigenera rezida in separarea celulara mecanica, deci nu enzimatica, folosindu-se criteriul dimensiune al populatiei de progenitorii (side population) si de prezervarea matrixului extracelular.

Separarea celulara se realizeaza prin prezentarea tesutului de dezagregat unei suprafete metalice ce contine pana la 100 de piramide (conuri) formate din cate 6 lame ce converg catre varf. Aici acestea delimiteaza un spatiu de 80 μm.

CE SE INTAMPLA IN RIGENERACON?

Prezentarea repetata a tesutului, cu o anumita presiune si viteza de rotatie (80 rpm), face ca fie celule individuale fie clustere mici de celule sa fie izolate si sa faca pasajul prin acest spatiu infinitezimal pentru a se acumula, sub forma de microgrefe, in rezervorul consumabilului Rigeneracon.

Astfel, celulele cu diamentrul de pana in 50 μm si matrixul extracelular adiacent de pana in 30 μm ce trec indemne prin acest proces de individualizare sunt celule progenitorii mezenchimale vizate adica cele ce ii intereseaza pe medici pentru tratamentul vitiligo.

CUM SE ADMINISTREAZA CONCENTRATUL DE CELULE?

Din interiorul Rigeneraconului se extrage concentratul de microgrefe folosind o seringa iar continutul este diluat dupa formula mentionata in Protocolul de Administrare.

Administrare terapie Rigenera in vitiligo
O singura administrare, fara nevoie de repetare, cu efecte stabile pe termen lung

Suprafata pielii afectata de vitiligo este hasurata folosind un creion medical si apoi pe fiecare cm2 se injecteaza, folosind o seringa Luer-Lock, cate 0,1 ml de concentrat de microgrefe Rigenera pana ce zona tinta este acoperita in intregime sau pana la consumarea solutiei terapeutice. Injectarea se face cu obtinerea unei mici papule, folosind un ac atraumatic de 4 mm, foarte fin (30G, 32G).

Procesul nu este dureros, putand fi realizat sub efectul unei creme anestezice pentru intregul comfort al pacientului.

CAT DUREAZA INTERVENTIA?

In functie de dimensiunea ariei de tratat, procedura de recoltare a tesutului, de obtinere a microgrefelor si de livrare a acestora in zona de tratat poate dura de la o ora pana la doua sau mai multe. Pentru orientare, PACHETUL TERAPEUTIC  <100 CM2 ocupa intre 45-60 de minute.

IN CAT TIMP APAR EFECTELE? & FOTOTERAPIA DE SUPORT

Pentru reusita tratamentului, la o saptamana de la administrarea terapiei Rigenera pacientul va incepe fototerapia cu UVB (lumina ultravioleta de tip B) cu o frecventa de 3 sedinte pe saptamana timp de 6 luni.

Rezultate tratament Rigenera
Situatia unui pacient obisnuit

Durata sedintei de fototerapie este de la 30-60 de secunde pana la cateva minute pe zona tratata. Daca tratamentul cu celule progenitorii a fost administrat pe mai multe zone ale corpului atunci fiecare arie tratata va fi expusa radiatiei UVB in mod egal ca durata in timp.

Rezultate tratament Rigenera
Pacient cu acoperire totala in mai putin de 3 luni, data fiind aria afectata mai mica, versus acoperire de 35% in aceeasi unitate de timp dat fiind zona afectata mai extinsa

Expunerea la radiatia ultravioleta este absolut necesara si obligatorie pentru reusita tratamentului deoarece celulele progenitorii grefate in zonele pielii atacata de acest proces autoimun, vitiligo, au nevoie de ghidaj si de energie pentru a sti in ce anume tip de celula sa se transforme.

Fototerapie
Dispozitivele ce emit radiatie UVB au ajuns sa scada in timp in dimensiune, fiind accesibile acum si in cabinete medicale

Homeostazia organismului, procesul care tine totul in echilibru, va indica microgrefelor prin procese de cellular signaling ca este nevoie de melanocite in zona tratata insa energia necesara stimularii transformarii progenitorilor in acest tip celular si consecutiv secretarii de pigment (melanina) este oferita de catre radiatia electromagnetica a luminii din spectrul ultraviolet cu lungime de unda intre 290-320 nm iar, mai modern, de catre nbUVB (narrow-band UVB) ce ofera o lungime de unda precisa de 311-312 nm. Exista, insa, un numar de studii ce indica lungimea de unda de 308 nm ca oferind rezultate superioare nbUVB pe de alta parte stiinta cunoaste o dezbatere permanenta si, de aceea, urmarea corecta a fototerapiei cu o lungime de unda gasita oriunde intre 308-312 nm este ideala.

Viteza foarte buna de pigmentare in ambele cazuri (grad de acoperire de 60% respectiv 45% in 3 luni)

In procent de aproape 100%, pigmentarea incepe sa apara la 3-4 saptamani de la administrarea terapiei si continua in majoritatea cazurilor pana la acoperirea totala a zonei tratate doar daca este insotita de catre fototerapia administrata corect.

Genunchi vedere anterioara
Vedere anterioara a genunchiului unui pacient in varsta de 10 ani caruia vitiligo i s-a declansat la varsta de 6 ani
Genunchi vedere posterioara, vitiligo,
Vedere posterioara a genunchiului (zona poplitee) a unui pacient similar

La 6 luni de la tratament, gradul mediu de acoperire este de 61,5%. Acesta este influentat major de calitatea tesutului donor care, la randul sau este influentat de varsta pacientului. Astfel, exista pacienti tineri (25+) care au beneficiat de acoperire totala a zonei tratate la 3 luni de la tratament si pacienti in etate (70+) care consemneaza la 6 luni o acoperire totala insa neuniforma. In cazul acestora calitatea pigmentului nu va fi, cel mai probabil niciodata, identica cu a pigmentului din zonele neafectate de vitiligo.

Insa, ca regula generala, pentru mediana pacienturii, pigmentul secretat de catre noile melanocite este identic ca si calitate, distributie si cantitate, cu cel de dinaintea instalarii afectiunii.

TREBUIE REPETAT TRATAMENTUL RIGENERA PENTRU VITILIGO?

Vitiligo este o boala autoimuna idiopatica adica cu etiologie necunoscuta deci, nestiind ce o provoaca la nivel celular ori genetic, singura solutie moderna pe care o avem la dispozitie este inlocuirea melanocitelor distruse in timp cu unele noi ce se transforma din microgrefele de celule progenitorii livrate in piele folosind tehnologia Rigenera.

Adaptare la noua realitate, vitiligo,

Ne asteptam ca in decursul anilor procesele inflamatorii sa indice apoptoza celulara si a acestora insa, se pare ca cel putin pentru 5-10 ani aceasta nu se intampla. Motivele pentru care melanocitele nou create nu sunt distruse de catre procesele autoimune par sa rezide in actiunea paracrina a celulelor progenitorii care este descrisa mai jos la capitolul MECANISMELE DE ACTIUNE.

REACTII ADVERSE / CONTRAINDICATII

Nu exista nici un fel de reactii adverse deoarece terapia cu microgrefe reprezinta un tratament autolog-omolog.

Se recomanda prudenta in administrarea anestezicului local (lidocaina fara adrenalina) daca pacientul prezinta un raspuns alergic la acesta, caz in care se va folosi o alta molecula anestezica.

Se recomanda prudenta la expunerea solara pana la acoperirea integrala cu pigment a zonelor afectate de vitiligo. Dupa aceasta pacientul se poate comporta ca mai inainte de instalarea afectiunii.

COSTUL TRATAMENTULUI

PACHET TERAPEUTIC  < 100 CM2 - 1,200 €

PACHET TERAPEUTIC < 200 CM2 - 2,200 €

 

Calificarea la tratament se face fie prin consult medical fie prin transmiterea de poze relevante cazului insotite de un diagnostic medical.

Confirmarea programarii la tratament se face dupa plata unui avans de 10% din valoarea totala comunicata a terapiei Rigenera intr-un interval de 5 zile de la data emiterii facturii de avans.

Daca plata facturii nu este efectuata in termen, programarea nu este confirmata. Daca plata este efectuata oricand intr-un termen de 1 an de la data emiterii facturii, atunci la efectuarea tratamentului se achita doar diferenta; in caz contrar avansul nu se restituie, acesta acoperind cheltuielile administrative ale programarii respectiv reprogramarilor.

 

INFORMATII PENTRU PROFESIONISTII DIN DOMENIUL MEDICAL

Cazurile prezentate in acest material au fost realizate si comunicate de catre dr. Giovanni Menchini si echipa sa la Congresul Mondial de Dermatologie din 2019 de la Milano
Dispozitiv consumabil Rigenera - Rigeneracon
Componente ale consumabilului Rigeneracon

 

CARACTERISTICI UNICE ALE TEHNOLOGIEI RIGENERA

Avantajele acestei variante noi de dezagregare tisulara fata de varianta clasica, enzimatica, rezida in (a) protejarea matrixului extracelular (receptori, integrine) fata de actiunea agresiva a enzimelor care, intr-un anumit procent, denudeaza suprafata celulara oferind leucocitului aspect de celula viabila insa impotenta functional.

Beneficiul de viabilitate prezervata a tehnologiei Rigenera este demonstrat de rata de grefare de +90% a concentratului de celule progenitorii – si (b) de portabilitatea tehnologiei, fiind democratizat astfel accesul la tehnologia de separare celulara ce isi poate gasi locul in clinici medicale care nu detin laboratoare specializate in separare celulara.

Viabilitate crescuta a microgrefelor Rigenera, celule progenitorii,
Procentul inalt de viabilitate celulara (marcat cu rosu), alaturi de prezervarea matrixului extracelular, este unul dintre secretele grefarii cu succes

MECANISMELE DE ACTIUNE

Mecanism de actiune al celulelor stem
Modul in care se obtine regenerare prin administrare de microgrefe este ilustrat mai sus; complexitatea sa este covarsitoare

Microgrefele bogate in celule progenitorii obtinute prin dezagregarea mecanica folosind tehnologia Rigenera pot fi utilizate de catre medic pentru indicatii pe care acesta le considera potrivite respectand cele doua principii de transplant (1) autolog si (2) omolog, folosindu-se de oricare sau de toate actiunile biologice ale microgrefelor:

 1. Reducerea productiei de agenti inflamatori (TNF, IL-6, citokine) prin actiunea paracrina a celulelor progenitorii grefate local
 2. Neoangiogeneza promovata prin populatia de pericite din compozitia microgrefelor
 3. Livrarea de factori de crestere din concentratul de microgrefe
 4. Scafolding-ul promovat prin cresterea productiei de colagen
 5. Maturarea propriu-zisa a progenitoriilor in tipul de tesut omolog in zona transplantata (epiteliu, suprafata articulara, melanocit etc.)
Mecanism de actiune in regenerare si rejuvenare vaginala
Sagetile rosii arata, punctual, mecanismele unde microgrefele Rigenera stimuleaza actiuni cu importanta in regenerare ("Expected" versus "Fold enrichment"); se noteaza actiunea pe majoritatea mecanismelor regenerarii

(1) Reducerea inflamatiei este vitala pentru initierea procesului regenerator, acesta fiind imposibil in context inflamatoriu, (2) neogangiogeneza reprezinta unul dintre principalele mecanisme de actiune ale progenitoriilor concentrate cu ajutorul tehnologiei Rigenera, (3) livrarea prin injectare a factorilor de crestere duce la medierea locala, in sensul recuperarii functiei celulare si implicit tisulare, ajutand la inmultirea blastilor - la nivel celular - sau a mugurilor de crestere – la nivel tisular iar (4) si imbunatatirea, prin cresterea productiei de colagen, a patului, in cazul leziunilor expuse, sau a tesutului per se, ce promoveaza regenerarea in tesutului si nu cicatrizarea. (5) Maturarea si multiplicarea progenitoriilor in tesutul tinta descrie actiunea intrinseca a acestui tip celular ce duce la reconstituirea propriu-zisa a tesutului sau la aparitia de noi melanocite intr-o zona din care acestea disparusera precum in cazul vitiligo, tesutul fiind recoltat din zona piloasa a capului, bogata in melanocite sanatoase.

ACTIUNE PREVIZIBILA SI STABILA

Actiunea specifica (din perspectiva regenerarii) a celulele progenitorii este mediata de catre prezenta agentilor inflamatorii precum Tumor Necrosis Factor alpha (TNF-α) ,  gama interferon (IFN-γ) si diverse interleuchine (precum IL-1 α si β) alaturi de o pleiada de alte molecule cu o mai mica semnificatie. In egala masura, prin cellular signaling, celulele progenitorii se transforma in tipurile celulare necesare completarii si reechilibrarii tesutului precum melanocite.

De aceea livrarea concentratului de microgrefe Rigenera in tesutul tinta (de tratat) bogat in cele de mai sus duce la activarea prin mediere biochimica a genelor corespunzatoare din celulele progenitoare, in cazul nostru un numar de 88 de gene identificate atat calitativ cat si cantitativ prin dozarea de ARNm a specific acestora.

Actiune genelor in transplantul de microgrefe Rigenera
Analiza produsa de Stamcelinstituut Leuven (SCIL) din Belgia

Aceasta duce la unul, mai multe sau la toate mecanismele de actiune ((1), (2), (3), (4), (5)) in functie de nevoile locale si, in egala masura, prezentarea concentratului de microgrefe intr-tesut nelezionat, sarac in mediatori ai inflamatiei ori fara nevoi de regenerare nu declanseaza nici-unul dintre mecanismele specifice celulelor progenitorii aceasta oferind terapiei de microgrefare un profil de siguranta maxim.

actiune gene
Nici o gena nu este activata daca livrarea celulelor progenitorii (microgrefe) este facuta intr-un tesut ce nu necesita regenerare (sanatos)

INSTALAREA, EVALUAREA SI DURATA REZULTATELOR

In functie de indicatie respectiv mod de administrare instalarea rezultatelor se poate observa  pe o perioada de timp ce se intinde de la cateva zile la cateva luni.

Observarea instalarii rezultatelor de tipul regenerarii se poate face prin observatie directa precum in cazul marilor arsi, escarelor, piciorului diabetic, alopecie ori vitiligo, sau prin mijloace imagistice (Rx, RMN, examen histologic) in cazul artrozei ori pentru rejuvenarea vaginala.

Rezultatele de tipul ameliorarii sau disparitiei durerii ori imbunatatirii functiei unui organ pot fi evaluate atat subiectiv (rejuvenare vaginala, artroza) cat si obiectiv (scara WOMAC).

Durata rezultatelor poate fi definitiva, precum in cazul marilor arsi, escarelor sau cu o intindere pe cativa ani precum in vitiligo, alopecie ori rejuvenare vaginala. In cazul artrozei se poate consemna fie stoparea procesului degenerativ fie regenerarea suprafetei afectate .

CONCLUZIE

Tehnologia Rigenera democratizeaza accesul medicilor la terapii celulare moderne precum tratamentul vitiligo - in Romania tehnologia de dezagregare mecanica este prezenta inca din anul 2018.

Echipa de chirurgie plastica a Spitalului Municipal
Parte a echipei de chirurgie plastica a Spitalului Municipal (SUUB), Bucuresti, implicata in tratarea cu microgrefe; dr. Carlo Astarita, Head Trainer Rigenera (centru)

In anul 2019, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost tratat cu microgrefele Rigenera primul mare ars din Romania; acesta fost externat dupa doar 22 de zile de la interventie.

Prof.-Irinel-Popescu-si-Dr.-Bogdan-Ivanescu
De la stanga la dreapta: Sef lucrari dr. Razvan Iacob, Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu si dr. Bogdan Ivanescu la semnarea protocolului de cercetare la CEMTF

Din 2020 Rigenera este folosita in cadrul Centrului de Excelenta in Medicina Translationala Fundeni in cadrul unui proiect de cercetare cu intentia de a produce tesuturi endocrine si exocrine functionale, fiind totodata unul dintre subiectele primului documentar romanesc despre biotehnologie (CRISPR, celule stem ori clonare) produs de DIGI World Romania.

 

 

Rezultatele utilizarii microgrefelor au fost prezentate in cadrul diverselor congrese medicale precum Congresul International de Microchirurgie (Cluj, 2021).

ESA-si-Rigenera
Agentia Spatiala Europeana si HBW (producatorul Rigenera) desfasoara impreuna un studiu; dr. Carlo Astarita, Head Trainer Rigenera (al treilea din dreapta)

Tehnologia Rigenera este parte a programului de cercetare a regenerarii in conditii de microgravitatie a ESA (European Space Agency) ca parte a pregatirii conditiilor de deplasare si amartizare conform tintelor propuse.

Utilizarea microgrefelor bogate in celule progenitorii obtinute prin dezagregare mecanica a tesuturilor umane pentru regenerarea ori imbunatatirea functiei tesuturilor ori a organelor umane prin mecanismele amintite este in totalitate la latitudinea medicului care decide daca afectiunea sau conditia pacientului reprezinta o indicatie, cu respectarea principiului de grefare autolog – omolog.

RESURSE

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31582991/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26825041/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6754962/

https://core.ac.uk/download/pdf/225134447.pdf

https://austinpublishinggroup.com/stem-cells/fulltext/jscr-v1-id1013.php

https://mdpi-res.com/d_attachment/jcm/jcm-10-00322/article_deploy/jcm-10-00322-v2.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27126653/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7949493/

https://www.natgeo.ro/noutati/noutati-noutati/28333-p-rigenera-un-tratament-de-ultima-generatie

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28598758/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26976986/

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/iwj.12601

https://www.mdpi.com/2076-3417/10/15/5084/htm

https://trialsjournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13063-016-1172-0

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17659916/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32340315/

https://www.researchgate.net/figure/Rigenera-procedure-phase-2-positioning-of-scalp-tissue-in-Rigeneracons-and-fragmentation_fig2_332289544

https://oajournals.fupress.net/index.php/ijae/article/view/11355

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5504091/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31105956/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32420971/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28608799/

https://www.jhltonline.org/article/S1053-2498(20)31484-4/fulltext

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32211214/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7076320/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33457454/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32359006/

PROTOCOL DE ADMINISTRARE A TERAPIEI RIGENERA IN TRATAMENTUL VITILIGO

Solicitati protocolul medical prin completarea formularului.

 

Vechime afectiune (ani)
 • - alege -
 • 1 - 5 ani
 • 5 - 10 ani
 • 10 - 20 ani
 • 20+ ani
- alege -
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Depigmentare
 • - alege -
 • localizata
 • pe multiple segmente
- alege -
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Varsta actuala
 • - alege -
 • 20 - 30 ani
 • 30 - 40 ani
 • 40 - 50 ani
 • 50 - 60 ani
 • 60 - 70 ani
 • 70 - 80 ani
 • 80 - 90 ani
 • 90 - 100 ani
- alege -
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Prenume
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Email
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Telefon
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu
Camp obligatoriu

 

ALTE SUBIECTE DE INTERES

terapii celulare precum tratament vitiligo

 

Tratament artroza, Rigenera,

Intr-o singura interventie ce dureaza doar o ora, terapia cu celule progenitoare opreste procesul degenerativ si stimuleaza refacerea tesutului cartilaginos.

marii arsi, Rigenera,

In Romania avem un tratament pentru marii arsi folosind celule progenitorii obtinute prin tehnologia Rigenera. Iata toate detaliile aici!

Picior diabetic, boala Buerger,

Rigenera - tratament modern pentru picior diabetic cu celule progenitorii.

ziua transplantului,

Pe 15 aprilie 2022 am sarbatorit Ziua Nationala a Transplantului. Iata cum a fost!

Tratament artroza, celule progenitorii,

Cel mai nou tratament pentru artroza! Artroza poate fi vindecata cu ajutorul tehnologiei de microgrefare Rigenera.

Tratament pentru alopecie, celule progenitoare,

Tratament pentru alopecie cu celule progenitoare Rigenera intr-o singura sedinta de o ora. Reusita mare, de 70%, cu rezultate de la 3 luni!

alopecie, celule progenitoare, Rigenera,

Singurul tratament din Romania cu celule progenitorii prin microgrefare autolog-omologa pentru alopecie ce duce la recuperarea a pana la 30% din firele de par in 70% dintre cazuri!

Rigenera, arsuri, mare ars,

In 2019 a fost tratat primul pacient ars din Romania cu un transplant autolog si omolog de microgrefe Rigenera. Iata rezultatele!

Celule progenitorii, escare, artroza,

Sonia Argint si Doctor MIT intra in detaliile tehnologiei de izolare a celulelor progenitorii in tratarea artrozei, escarelor si arsurilor.

tratament artroza, Genacol,

O proteina tratata intr-un mod special poate fi cea mai buna arma impotriva artrozei si te poate scapa de protezare daca apelezi la ea din timp!

tratament alopecie, alopecia, celule progenitoare, Rigenera,

In acest episod afli motivul real pentru care iti pierzi parul!

vindecarea alopeciei, Rigenera, celule progenitoare, alopecie,

In acest episod afli in care faza moare foliculul pilos si in ce fel poate fi salvat acesta!

Tratament, celule, progenitoare, alopecie,

Afla totul despre cea mai inovatoare terapie celulara ce poate trata artroza, escarele, piciorul diabetic, arsurile si vitiligo!

tratament cu celule progenitorii, Rigenera,

Afla ce pot face celulele progenitorii pentru tine sau pentru cineva drag tie! Urmareste acest episod sau suna la 0760 01 33 11 pentru detalii!

Rigenera, artroza, alopecie, cicatrice, celule progenitorii,

Cel mai bun tratament al artrozei, escarelor, piciorului diabetic si al arsurilor prin microgrefarea cu progenitorii obtinute cu Rigenera.

dureri, articulare,

Fii in forma toata viata!
Urmareste acest episod pentru a sti ce sa faci pentru a-ti pastra vitalitatea sau pentru a scapa in mod natural de durerile de oase si de muschi ce apar dupa prima tinerete.

varsta, articulatii,

Te-ai gandit vreodata ca parti ale corpului tau s-ar putea sa nu aiba aceeasi varsta ca cea din buletin?

tratament, artroza,

Este aproape incredibil dar, dupa varsta de 50 de ani, artroza afecteaza 8 din 10 oameni. Din nefericire faptul ca aparitia acestei boli este tratat ca ceva firesc la persoanele ce se apropie de varsta a doua si a treia impiedica adesea pacientii sa caute solutii.

eviti, artroza, cum,

Esti inca tanar? Evita, din timp, imobilizarea, durerea si artroza!

Artroza, Movial Plus,

Te-ai saturat de injectii in articulatii sau de terapii scumpe dar fara efect in tratarea artrozei?

artroza, genunchi, sold,

Peste 80% dintre noi vom suferi de un oarecare grad de artroza pana la varsta de 65 de ani. Aceasta inseamna, oare, ca nu avem nici o sansa in fata acestei boli?

Se spune ca exista o relatie de directa proportionalitate intre masura pe care o porti la pantof si alte dimensiuni. La fel si despre marimea nasului.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

EPI-NO, Vania Limban, perineu, vagin,
Anterior
EPI-NO iti intareste vaginul | Vania Limban
transplant, microchirurgie, Dragos Zamfirescu,
Urmator
Necunoscutele in transplant | Dragos Zamfirescu #3

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

TRATAMENT CELULAR EFICIENT IN VITILIGO