Rigenera – primul tratament in Romania cu celule progenitoare

Rigenera – primul tratament in Romania cu celule progenitoare

Primul tratament din Romania cu celule specializate!

Rigenera – Tratament inovator cu celule progenitoare.

ALOPECIE? ARTROZA? CICATRICE? ARSURI?

PRIMUL TRATAMENT CU MICROGREFE SPECIALIZATE DIN ROMANIA POATE FI RASPUNSUL!

* * * * *

INFORMATII / PROGRAMARI LA 0374 42 77 47

Luni-Vineri de la 09:00 – 18:00 

* * * * *

RIGENERA

 

Romania nu are un istoric fericit din perspectiva pacientilor cu arsuri iar din perspectiva artrozei, studiile arata ca mai mult de jumatate din cei ce se afla in ultimul an de activitate profesionala respectiv inaintea pensionarii, dezvolta un grad de artroza.

RIGENERAIntre toti acestia sunt persoanele ce sufera interventii chirurgicale, voite precum in augmentarea mamara sau in abdominoplastie, ori nevoite precum in cezariene sau orice alt tip de chirurgie pentru salvarea vietii.

Si, desi poate parea frivol, o mare masa de persoane ce ar putea beneficia de acest tratament de ultima ora sunt cei ce se plang de vergeturi, de pierderea parului ori sportivii cu tendinite ce cauta, nu o salvare a vietii, ci a carierei.

Daca ne-am uita la repartitia pe sexe sau varsta am realiza ca indicatia acestei terapii este indiferenta din perspectiva acestor criterii. Aceasta inseamna ca, in masura in care isi permite, orice roman poate apela la acest tratament.

DESPRE CE ESTE VORBA?

Vorbim despre tratamentul cu microgrefe specializate bogate in celule progenitorii, diferite de celulele tinere recoltate la nastere. Acelea sunt un tip de celule ce salveaza viata celor cu ce sufera de boli cu potential letal  leucemii, limfoame ori a celor care sufera de tumori solide precum retinoblastoamele ori neuroblastoamele.

Insa, indiferent de varsta ori tipul de celula, recoltarea si utilizarea ambelor tipuri de celule progenitoare, tinere + adulte, sunt oferite romanilor, in premiera absoluta, de catre Stem Sure , prima companie vestica de profil ce a venit in Romania si care a adus ca inovatii primul recipient bi-compartimentat asimetric, prima asigurare pentru terapii medicale cu celule hematopoetice, primul proiect CSR al unei companii de profil din Romania sau care se mandreste cu acreditarea simultana JACIE si AABB a bancii pe care o reprezinta.

 

Logo Rigenera, celule progenitoare,

 

RIGENERA, la data lansarii sale in Romania, este singurul tratament cu celule specializate indicat intr-o gama larga de afectiuni:

 – arsuri  – escare    –   cicatrici   –   alopecie   –    picior diabetic  –   tendinite   –    artroze –  necroze – 

 

APLICATII MILITARE IN BENEFICIU CIVIL

Tratament aprobat la nivelul Uniunii Europene deci purtand marcaj CE, RIGENERA se bazeaza pe stiinta din spatele unui proiect initiat de catre NATO – Science for Peace and Security Programme care urmareste vindecarea rapida a plagilor determinate de arsuri termice sau chimice precum cele din teatrul de razboi sau in urma calamitatilor naturale.

Aceasta, nu-i asa, ne aminteste de inventiile ce au trecut din regim militar in cel civil precum ABS sau GPS ca sa amintesc doar doua dintre cele pe care le folosim zi de zi.

CE ESTE SPECIAL LA RIGENERA?

RIGENERA democratizeaza tratamentul cu microgrefe si il face accesibil!

Pana acum, singura solutie pentru separarea celulelor progenitoare era cea enzimatica care comporta doua dezavantaje:

 1. putea crea “impotenta functionala” a unui procent din celulele progenitoare prin simpla denudare enzimatica a matrix-ului celular ce contine atat receptori cat si integrinele ce reprezinta “vocea” celulelor progenitoare prin care acestea comunica cu restul celulelor din tesutul in care au fost transplantate.
 2. era mai costisitoare, putand ridica costul tratamentului la zeci de mii de Euro.

CRITERIU INOVATOR DE SEPARARE

RIGENERA, celule progenitoare,

RIGENERA se bazeaza pe un alt criteriu de separare al celulelor progenitoare fata de celulele adulte si anume pe criteriul DIMENSIUNE!

In loc sa aleaga separarea pe baza receptorilor celulari, RIGENERA alege o cale inaccesibila pana acum: izolarea celulelor specializate pe baza dimensiunii acestora tinand cont ca, in general, celulele stem sunt de pana la 3 ori mai mici decat celulele adulte ce iau nastere din ele.

* * * * *

INFORMATII / PROGRAMARI LA 0374 42 77 47

* * * * *

Iar ideea de baza este genial de simpla: se “filtreaza” celulele cu o dimensiune de 50 de microni, ce prezinta un matrix de 10-20 de microni printr-un orificiu de 80 de microni.

RigeneraconsMetoda RIGENERA se realizeaza cu ajutorul a doua dispozitive: masinaria de dezagrare celulara si RIGENERACONS, dispozitivele in care se plaseaza tesutul uman din care se extrag celulele progenitorii. Tesutul uman in discutie este o grefa de piele de pana la 20 de ori mai mica decat clasica grefa avand zona de recoltare invizibila in final, pentru tratamentul cicatricilor sau o zona de cartilaj auricular de 3 mm2 pentru tratamentul gonartrozei, de exemplu. Toate aceste recoltari necesita o simpla anestezie locala deci limitarile din perspectiva anestezica sunt extraordinar de mici.

RigeneraconsDispozitivele RIGENERACONS sunt constituite dintr-o placa circulara cu aproximativ 100 de orificii hexagonale delimitate de cate 6 lame ce taie legaturile intercelulare si nu celulele in sine. Astfel, prin orificiul de 80 de microni “cad” doar celule stem si resturi tisulare nerelevante pe cand, in afara acestora, se vor regasi celule adulte de care vrem sa scapam.

Medicul extrage 1,5 ml, 3 ml sau 16 ml de concentrat de celule progenitoare, depinde de ce tip de RIGENERACONS folosim, pe care apoi il administreaza fie la nivelul plagii fie al articulatiei, in functie de patologia adresata.

Astfel, pentru:

 – arsuri  – escare    –   cicatrici   –   alopecie   –    picior diabetic  –   tendinite   –    artroze –  necroze – 

 

poti beneficia de cel mai avansat tratament cu celule stem specializate, accesibil in Romania din luna decembrie 2018 la preturi incepand de la 1,500 de Euro pentru un tratament complet in functie de dimensiunea plagii sau de severitatea afectiunii.

 

BRIEF

 

RIGENERA este singura tehnologie la data lansarii in Romania, decembrie 2018, care prin principiul “dezagregarii celulare”, evita separarea celulara si nici nu solicita grefe mari de tesut pentru separarea celulara.

Concentratul celular obtinut se injecteaza la nivelul tesutului de reparat si, de principiu, poate fi aplicat la orice varsta deoarece RIGENERA este un transplant atat autolog cat si omolog in acelasi timp!

* * * * *

 

Vezi aici toate autorizațiile Rigener

Autorizatii Rigenera

 1. Certificat CE
 2. Declaratia de conformitate
 3. Certificare Rusia
 4. Certificare Japonia
 5. Deciziile ANMDM – 5359 si 5360

Pentru mai multe aricole interesante si terapii inovatoare, vizitati Doctormit.ro

 

stem cells, Stem Sure, autistic child,
Anterior
Roumania's first stem cells transplant for autistic child
gripa aviara,
Urmator
GRIPA AVIARA: de ce e speciala?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for Cristian
  Cristian
  18/03/2023 at 11:45 pm — Răspunde

  Buna ziua ,dupa efectuarea Rigenera in cat timp se vad rezultatele( in cat timp apare noul par) si procedeul respectiv are sanse 100% de regenerare a parului pierdut ?

  • Avatar for Doctor MiT
   21/03/2023 at 2:18 pm — Răspunde

   Buna ziua,
   La 3 luni incep sa se vada fire noi de par. La un an de zile rezultatul este consolidat.
   De principiu, oprirea caderii parului se observa inca din prima saptamana de la administrarea terapiei Rigenera.

 2. Avatar for Roza
  Roza
  13/12/2021 at 10:36 pm — Răspunde

  Buna ziua. Doresc sa ma programez pentru o consultatie in vederea stabilirii posibilității efectuării unui tratament cu Rigenera.

  • Avatar for Doctor MiT
   15/05/2022 at 12:58 am — Răspunde

   Buna ziua!

   Cu drag, aveti aici nr de telefon:

   0374 42 77 47

   Multa sanatate!

 3. Avatar for Mihalcea
  Mihalcea
  16/10/2021 at 6:45 pm — Răspunde

  Va rog sa-mi spuneți dacă se intervine cu celule stem la Spondiloza Cervicala și daca da, in ce măsură poate ajuta, unde este Clinica, pretul unde pot sa-mi fac rezervare.
  Mulțumesc din suflet.

  • Avatar for Doctor MIT
   19/10/2021 at 9:07 am — Răspunde

   Buna ziua,
   Poate reduce suferinta insa n u vindeca precum o poate face in artroza, de exemplu.
   Sunati la numarul din articol si oferiti colegilor mei datele de contact pentru o discutie de principiu.

  • Avatar for Dr. Bogdan Ivanescu
   19/10/2021 at 2:42 pm — Răspunde

   Se poate interveni, pretul este 1.200 euro. Aici gasiti detalii despre programari si consultaii. https://www.doctormit.ro/programari-doctor-mit/

 4. Avatar for Iulia
  Iulia
  08/10/2021 at 9:39 am — Răspunde

  Am o gonartroza la genunchiul drept, cu dureri foarte mari la mers. Cat ma costa un tratament cu celule stem

  • Avatar for Doctor MiT
   15/05/2022 at 1:11 am — Răspunde

   Buna ziua!

   Pentru programari si detalii de cost, va rog, sa sunati la acest nr de telefon:

   0374 42 77 47

   Ganduri bune!

 5. Avatar for Mariana
  Mariana
  21/09/2021 at 4:57 am — Răspunde

  Am 57 de ani ma dorgenunghi și gleznele foarte rău, mi s au dat calmante, colagen, celadrin, am făcut și injectii. Vreau ceva sigur a eficacitate. Ce mi recomandati

 6. Avatar for Ana
  Ana
  08/09/2021 at 10:38 am — Răspunde

  Buna ziua! Procedura este eficientă și in vitiligo?

  • Avatar for Dr. Bogdan Ivanescu
   31/10/2021 at 11:42 am — Răspunde

   Procedura a dovedit o eficacitate sporita in tratarea Vitiligo, rezultatele sunt remarcabile.

 7. Avatar for Iuliana
  Iuliana
  01/04/2021 at 4:53 pm — Răspunde

  msa_c tratați

 8. Avatar for Mariana
  Mariana
  05/03/2021 at 9:17 pm — Răspunde

  Buna ziua,
  Mă numesc Mariana Korodi și am 65 de ani.
  Diagnosticată fiind cu leziune de menisc la ambii genunchi ,acum 6 ani , mi s-a efectuat artroscopie . Din păcate se pare că intervenția a fost efectuată cam tirziu . Acum abia merg. Fiecare pas e dureros. Aș dori să știu dacă în cazul meu se poate face ceva. Dacă da, cum ar trebui procedat ? Cînd, unde și la ce preț ?
  Mulțumesc anticipat pentru informații!

  • Avatar for Doctor MIT
   20/04/2021 at 5:48 pm — Răspunde

   Ce grad de artroza aveti? 1-2-3? Daca da, putem aplica terapia plecand de la 1,200 Euro.

 9. Avatar for Alexandru
  Alexandru
  06/11/2020 at 10:44 pm — Răspunde

  Am o atroza severa la glezna, se poate rezolva ceva, merg normal dar dimineata cand pășesc primii pași sau daca ma plimb 1 ora 2 seara calc cu durere pe picior.

  • Avatar for Doctor MIT
   20/04/2021 at 5:49 pm — Răspunde

   Completati formularul va rog si va contacteaza colegii mei.

 10. Avatar for Craciun
  Craciun
  11/10/2020 at 10:33 pm — Răspunde

  Ce mi recomandați pt Poliartrita reumatoida

  • Avatar for Doctor MIT
   20/04/2021 at 5:49 pm — Răspunde

   Din pacate nu am nici o solutie noua in afara de cele obisnuite. Rigenera poate fi aplicata insa cu rezultate limitate.

 11. Avatar for Doina Paşala
  Doina Paşala
  08/09/2020 at 1:42 pm — Răspunde

  Daca aceasta procedură vindeca total Cocsartroza lncipientă şi gonartroza la genunchi in cazul meu. Doresc să-mi spuneţi incă o dată cat mă costă ? Mă programez prin telefon?Mulţumesc.

  • Avatar for Doctor MIT
   20/04/2021 at 5:50 pm — Răspunde

   Cel mai probabil, da.
   Pretul per articulatie incepe de la 1,200 Euro. Va rog sa va programati la telefon.

 12. Avatar for Lica
  Lica
  18/05/2020 at 7:55 am — Răspunde

  Ataxia cerebeloasa se trateaza,?

 13. Avatar for Beni
  Beni
  30/12/2019 at 4:11 pm — Răspunde

  Buna ziua de ceva tinp am niste probleme din pept îmi elimina un miros de ce mînc în ziua acia îmi puteti recomanda ceva s-au recomanda un doctor

 14. Avatar for Rodica Axente
  Rodica Axente
  29/11/2019 at 10:00 pm — Răspunde

  Buna ziua,
  Va rog sa îmi spuneți în câte ședințe s-ar putea rezolva o rizartroza pentru cele 2 mâini si cat ar costa: 1500eu?
  Cu toata stima, Rodica Axente.

  • Avatar for Doctor MIT
   20/04/2021 at 5:51 pm — Răspunde

   O singura sedinta ar trebui sa fie suficienta. Depinde de cate articulatii vorbim, variaza si pretul. Sunati pentru detalii.

 15. Avatar for Dan
  Dan
  28/09/2019 at 11:25 am — Răspunde

  Voi nu dati informatii doar ne invitati la voi mare vrajeala

  • Avatar for Doctor MIT
   20/04/2021 at 5:51 pm — Răspunde

   Aveti un numar de telefon la care puteti suna. Va invit!

 16. Avatar for vasile calenciuc
  vasile calenciuc
  09/01/2019 at 1:04 pm — Răspunde

  Acest tratament elimina protezarea? pana la ce grad se aplica si daca se face si la sold?

  • Avatar for Doctor MIT
   Doctor MIT
   18/01/2019 at 7:04 pm — Răspunde

   Sunt luati mai multi factori in discutie, fiecare persoana fiind diferita. Pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, si eventual a efectua o programare, va invit sa apelati 0374 42 77 47 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Totodata, puteti sa accesati la orice ora: https://www.doctormit.ro/rigenera/ si sa transmiteti intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact din partea dreapta a ecranului.
   Multa sanatate!

 17. Avatar for Gheogheorghe Genica
  Gheogheorghe Genica
  30/12/2018 at 8:53 pm — Răspunde

  Se poate trata o gonattroza bilaterala și neuropatie diabetica?

  • Avatar for Doctor MIT
   Doctor MIT
   14/01/2019 at 8:15 pm — Răspunde

   Buna seara,
   Pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, si eventual a efectua o programare, va invit sa apelati 0374 42 77 47 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Totodata, puteti sa accesati la orice ora: https://www.doctormit.ro/rigenera/ si sa transmiteti intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact din partea dreapta a ecranului.
   Multa sanatate!

 18. Avatar for Daniel
  Daniel
  29/12/2018 at 11:20 am — Răspunde

  As dori sa stiu mai multe informatii, cate proceduri trebuie pt vindecare multumesc

  • Avatar for Doctor MIT
   Doctor MIT
   07/01/2019 at 7:14 pm — Răspunde

   Buna ziua,
   Pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, si eventual a efectua o programare, va invit sa apelati 0374 42 77 47 de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Totodata, puteti sa accesati la orice ora: https://www.doctormit.ro/rigenera/ si sa transmiteti intrebarile dumneavoastra completand formularul de contact din partea dreapta a ecranului.
   Multa sanatate!

 19. […] paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ și https://www.doctormit.ro/rigenera/ […]

 20. […] Mai multe informații despre avantajele folosirii metodei RIGENERA se pot obține prin accesarea: paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ si https://www.doctormit.ro/rigenera/ […]


Back
SHARE

Rigenera – primul tratament in Romania cu celule progenitoare

Index Articol