Secretul antistres: bisglicinarea!! Partea I #54

Secretul antistres: bisglicinarea!! Partea I #54

 

Bine ati venit la Doctor MiT – Medicina pe limba ta!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa va aduc cele mai noi si mai interesante informatii medicale!

Lunii noiembrie ne-am propus sa ii dedicam un subiect care va face sa va incruntati – stress-ul – dar pe care sa il privim din perspectiva buna si anume solutiile anti-stress!

Inainte de a va spune ce sa luam ori ce sa facem ca sa il diminuam sau chiar sa scapam de el, incep prin a va spune ca, in anumite situatii stress-ul este bun, insa, din pacate, in majoritatea cazurilor este chiar foarte nociv.

Iar asta se intampla pentru ca cei mai multi dintre noi suntem expusi celei mai mari surse de stress din lume, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii - deci n-o zic eu: 

 

  • Care sa fie aceasta sursa de stress? Viata de familie ori serviciul?

Nu cred ca e nevoie sa facem vreun sondaj de opinie: job-ul e cel mai mare generator de stress din lume!

Acum solutia pare evidenta! Nu, nu demisia ci o substanta folosita ca blitz pe vremuri sau cu care se dau gimnastii pe maini: magneziul!

Stiu ca stiti ca magneziul e cea mai buna solutie de luat cu apa ca sa scapi de stress insa ati auzit de magneziul bisglicinat?

Retineti ca orice substanta pe care o luam are doi parametri de luat in seama: cantitatea in valoare absoluta si biodisponibilitatea.

Una e sa iei o pastila care din 100 de miligrame are 10 miligrame de substanta activa si alta e sa iei una care are 40 adica de 4 ori mai multa substanta utila. La fel si la biodisponibilitate: poate sa aiba oricat de multa substanta daca doar 10% se absoarbe.

De aceea magneziul bisglicinat, conform studiilor, bifeaza la ambele capitole: cantitate mare per pastila, cu absorbtie intestinala mult peste oxidul de magneziu, pe care il stim si din arta fotografica.

In episodul urmator va spun secretul din spatele bisglicinarii magneziului, magie din domeniul chimiei care indeparteaza stress-ul si ne relaxeaza.

Intreaba si cerceteaza! Si nu pierde Doctor MiT!

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Medicina pe limba ta, bisglicinarea magneziului, antistres, KISS FM, Doctor MiT, -

Dr. Bogdan Ivanescu
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

parasutistii, zbor, Digipedia, Dr. Bogdan Ivanescu,
Anterior
Parasutistii despre stiinta zborului la DIGIPEDIA #1
Urmator
Secretul antistres: bisglicinarea!! Partea a-II-a #55

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Secretul antistres: bisglicinarea!! Partea I #54