Ochelari cuantici: in ce fel iti pot influenta sanatatea?

Ochelari cuantici: in ce fel iti pot influenta sanatatea?

Ochelari cuantici, Zepter,

Afla in ce fel iti pot influenta sanatatea ochelarii cuantici!

Afla acum tot ce trebuie sa stii despre ochelarii cuantici de la Zepter.

In afara de "Ochelari cuantici? Afla in ce fel iti pot influenta sanatatea!"

Te-ar mai putea interesa si

- tags: ochelari cuantici, Zepter, ochi, ochelari Tesla, hiperlumina cuantica,  -

Transcript

Bine ati venit la Doctor MIT!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa caut adevarul din spatele miturilor in care am ajuns sa credem: ca orbesti daca te uiti in flacara de la sudura sau ca morcovii iti asigura o vedere de invidiat!

Vederea este cel mai de pret simt al nostru. In functie de cum clasificam informatia, ochii ne aduc intre 80% si 90% din informatia mediului inconjurator. Auzul, pipaitul, mirosul si gustul vin din urma si de la mare distanta. 

De aceea din copilarie stim ca daca voiai sa arati cat tii la ceva spuneai “ca la lumina ochilor”! Ochii sunt cu atat mai pretiosi cu cat sunt niste organe de simt foarte sensibile: prea multa lumina sau prea putina pot duce la orbire - asta doar ca sa ilustrez ceea ce spuneam inainte si anume ca ar trebui sa avem mare grija de ei. Si, la fel de bine, “ochii sunt poarta de intrare a sufletului” asa cum spune intelepciunea populara. 

Rolul necunoscut al ochilor

Daca nu am cum sa sustin stiintific aceasta informatie va spun insa ca, din punct de vedere endocrin, ochii au un rol pe care s-ar putea sa nu il constientizati. Ei iau parte la reglarea ritmului circadian, cel care decide cand dormim si cand ne trezim, altfel spus depinde de ochii nostri cat de bine ne regeneram creierul. Aceasta se intampla prin modularea cantitatii de lumina ce determina secretarea de melatonina, hormonul somnului.

Cum ar fi sa putem atasa ochilor un dispozitiv care sa limiteze lumina cu lungime de unda deranjanta ce ajunge la fovea centralis, locul in care se concentreaza lumina in ochi? Iar aici ma refer la lumina albastra sau la radiatia ultravioleta de tip A si B. Dupa cum povesteam in alte episoade, aici la Doctor MIT, inclusiv cataracta poate fi rezultatul unei asemenea agresiuni.

Ei bine, un asemenea dispozitiv exista si cel mai simplu la care va puteti gandi este cel sub forma ochelarilor. Doar ca in cazul nostru nu vorbim de orice fel de ochelari pentru ca aici intervine stiinta care a creat o lentila speciala construita din fulerene.  

Daca va mai amintiti din episoadele Doctor MIT anterioare, fulerenele sunt forma sub care se prezinta nu 6, nu 12 ci 60 de atomi de carbon. Va povesteam ca o astfel de grupare, pentru a carei descoperire s-a luat Premiul Nobel, arata ca un dom geodezic pe care il vedeti in ecranul de langa mine.

Aceasta structura incredibila ajuta oamenii de stiinta sa construiasca nanotuburile cu care vom controla in viitor procesele organice din corpul nostru sau care deja sunt parte a navelor spatiale ce urmeaza sa ne duca pe Marte. 

Fulerenele pentru ochelari cuantici - Zepter

Astazi fulerenele sunt folosite in aceste lentile de ochelari avand functia de a se adresa in special componentei de cuanta a fotonului despre care stim ca este o dualitate: corpuscul – unda sau corpuscul – cuanta. Odata ce lumina trece prin ochelari, este modulata de gruparile fuleren asa dupa cum ne spun inventatorii solutiei astfel incat ceea ce ajunge la nivelul retinei noastre este o lumina reorganizata denumita hiperlumina cuantica, de la cuanta-corpuscul.

Dupa cum va detaliam cu alta ocazie, fulerenele ce moduleaza lumina ce ne intra in ochi corespund ca si structura clatrinelor, niste proteine umane, relevante prin faptul ca un rol important in introducerea in celula si in scoaterea din celula a mediatorilor ce faciliteaza comunicarea intercelulara si nu numai. Acestora, se afirma ca le este modulata activitatea prin stimularea cu acest tip de lumina speciala. Iar cei ce au inventat ochelarii cu fulerene ii recomanda pentru o serie larga de beneficii ce pot fi obtinute:

Reduc oboseala ochilor si ii protejeaza de radiatia luminoasa nedorita iar in paralel cresc performanta psihica a celor ce ii poarta. Lentila cu fulerene impacteaza pozitiv in ceea ce priveste intarzierea instalarii cataractei, previne efectul de orbire la expunerea brusca la lumina puternica si intervine in ritmul circadian prin modularea secretiei de melatonina si cortizol, odihnindu-ne si crescand performanta psihica.

Ochelarii cuantici de la Zepter constituie o tehnologie inovatoare

Ca sa nu mai amintesc de ceva foarte evident si de interes doamnelor: ajuta la intarzierea instalarii ridurilor de la ochi prin efectul de protectie a epiteliului!

Rezumand, avand in minte mecanismele explicate si folosindu-ne de solutiile puse la dispozitia noastra de catre oamenii de stiinta precum ochelarii cu fulerene de la Zepter, avem posibilitatea de a ne imbunatati sanatatea si implicit viata!

Pentru detalii despre clatrine, fulerene, spirala lui Fibonaci si despre cum interactioneaza ele cu lumina intr-un scop terapeutic, vizitati doctormit.ro!

Intreaba si cerceteaza! Si nu pierde Doctor MIT!

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Terapia cu lumina, Bioptron,
Anterior
Terapia cu lumina e posibila acum! Afla detaliile aici!
infarct, Moller's, Omega,
Urmator
Frica de infarct? Iata cum poti scadea riscul de 10 ori!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Ochelari cuantici: in ce fel iti pot influenta sanatatea?