Iata ce poate face uleiul de krill!

Iata ce poate face uleiul de krill!

uleiul de krill

Iata ce poate face uleiul de krill!

Urmareste acest episod si afla tot ce trebuie sa stii despre uleiul de krill - Gold Krill

In afara de "Iata ce poate face uleiul de krill!"

Te-ar mai putea interesa si

- tags: ulei de krill, Gold Krill, omega 3, antioxidant, sistem cordiovascular, sarcina, Doctor MIT, -

Transcript

Bine ati venit la Doctor MIT!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa caut adevarul din spatele miturilor ce spun ca trebuie sa bem 2 litri de apa pe zi sau ca ar trebui sa mancam morcovi ca sa vedem mai bine.

Astazi vom aborda un subiect foarte interesant si anume vom discuta despre krill! Aceasta pare a fi noua directie a oamenilor de stiinta ce se straduiesc sa gaseasca cel mai complex produs pentru cel mai mare spectru al bolilor de care trebuie sa ne ferim sau de care, din pacate, deja suferim.

Bolile cardiovasculare si degenerative, aici intrand si cele ce ne ameninta odata cu inaintarea in varsta, ne sunt cele mai cunoscute. De aceea si cercetarile se indreapta inspre aceasta zona si aici intra in scena krill-ul.

Marea majoritate a voastra a auzit deja despre krill. Dar ca sa vorbim cu toti aceeasi limba, haideti sa verificam daca stim ce este acesta. Asadar krill-ul este:

  1. un peste nordic
  2. o alga din apele reci
  3. crustaceu de mare adancime sau
  4. un compus de sinteza creat in laborator

Euphasia superba, adica krill-ul, este un crustaceu ce traieste la mare adancime, mult mai mic decat un crevete si fiind de culoare rosie.

Dar de unde pana unde acest entuziasm legat de krill? Ce stie sa faca krill-ul pentru noi?

  1. ontine omega 3
  2. astaxantina
  3. fosfolipide sau
  4. este ca un fel de concentrat din toate acestea?

Daca nu v-a speriat astaxantina si ati ales a patra variata de raspuns, ati facut bine. Pentru ca, urmarind Doctor MIT, stiti ca crustaceii contin omega 3 si probabil fosfolipide in concentratie mare. Insa elementul nou este astaxantina.

Dar ce este aceasta substanta?
  1. un component natural ce a putut fi sintetizat in laborator deabia in 1975
  2. antioxidant foarte puternic
  3. un pigment galben-roscat
    sau
  4. toate acestea sunt adevarate

Sper ca iarasi ati ales a patra varianta de raspuns pentru ca desi este un antioxidant extrem de puternic, prin zona centrala molecaulara ce poate dona un electron compusilor instabili chimic, reducandu-le astfel potentialul toxic, astaxantina a fost studiata si definita si in laborator de abia in 1975.

Insa, din fericire, krill-ul se gaseste din belsug in natura astfel incat, astazi avem acces atat la omega 3, astaxantina si fosfolipidele de krill in urma pescuirii acestuia de la mari adancimi, din zone nepoluate, ce apoi prin prelucrare sunt puse pe piata sub forma uleiului de krill.

Haideti sa ne aducem aminte, pentru a intelege importanta unui produs ce contine toate aceste elemente, de ce numim Omega 3 - acid esential?

  1. poate fi pus ca esenta in mancare pentru mirosul placut
  2. este foarte concentrat, exact ca esentele de parfum
  3. nu poate fi produs de catre organismul nostru si trebuie neaparat sa ni-l luam din mancare sau din suplimente pentru buna functionare a corpului sau
  4. toate acestea sunt valabile

Daca v-ati obisnuit cu varianta a patra de raspuns iata ca de aceasta data adevarul este numai unul: omega 3 face parte dintre acizii grasi ce nu pot fi sintetizati deloc de catre organismul nostru astfel incat, din multe motive, trebuie sa ni-i introducem in circuitul metabolic prin mancare sau prin suplimente.

Motivele pe care le aminteam, va sunt cunoscute: omega 3, fosfolipidele si evident si astaxantina, sunt implicate in metabolism, in buna functionare a sistemului cardiovascular, in memorie, in combaterea colesterolului rau - LDL si evident si in gestionarea corecta a procesului de imbatranire.

Dar cum putem profita de generozitatea uleiului de krill?

In Romania au inceput sa apara produse cu ulei de krill. Aceasta este o veste foarte buna mai ales daca tinem cont ca printre cele mai performante sunt cele ce:

  1. asigura biodisponibilitatea elementelor din capsula lichida odata ce am inghitit-o
  2. sunt suficient sa fie luate o singura data pe zi
  3. capsulele nu au mirosul specific omega 3 sau
  4. firesc ar fi sa ni le dorim pe toate acestea

Evident, daca le-am putea avea pe toate, ar fi minunat. De aceea, pentru pastrarea si imbuntatatirea sanatatii, cautati produse ce folosesc tehnologia lichida de incapsulare ce nu au pori prin care sa iasa omega 3, sa oxideze si sa genereze mirosul puternic de peste pe care il stim din copilarie. Astfel, capsula nu are vreun gust neplacut si isi pastreaza structura pana la nivelul tubului digestiv la care trebuie sa isi verse continutul bogat si in plus, avand avantajul unei singure administrari pe zi! Doctor MIT recomanda Gold Krill.

Curios sa afli mai multe despre ce poate face natura pentru noi? Atunci scrie-ne pe pagina de Facebook a emisiunii sau acceseaza doctormit.ro.

Intreaba si cerceteaza! si nu pierde Doctor MIT!

Acest episod va este oferit de produsul Gold Krill.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

constipatia si balonarea, intestinele lenese, Obegrass,
Anterior
Constipatia si balonarea au acum o solutie!
Teste medicale
Urmator
Afla ca poti face aceste teste medicale, singur, acasa!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Avatar for Stirbu elena
    Stirbu elena
    04/03/2021 at 12:00 pm — Răspunde

    Buna ziua
    Pentru ca statinele si fibratii imi sunt contraindicati in atrofia musculara genetica de care sufar, mi s a prescris ARTERIN, aveti cumva vreun feedback in ceea ce priveste utilizarea lui?
    Multumesc frumos

    • 30/05/2022 at 12:02 am — Răspunde

      Buna ziua!

      Da, este un produs bun, cu rezultate pe masura.

      Ganduri bune!


Back
SHARE

Iata ce poate face uleiul de krill!