Dr. Ardeleanu Bogdan

Dr. Ardeleanu Bogdan

Dr. Ardeleanu Bogdan, ortoped, ortopedie, Rigenera,
Dr. Ardeleanu Bogdan

Medicul Bogdan-Alin Ardeleanu a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, unde a facut rezidentiatul si a efectuat si primele sale interventii chirurgicale.

Este Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie si urmareste permanent sa isi dezvolte abilitatile profesionale, sa evolueze, sa isi deschida noi drumuri si perspective. Principalele calitati pe care le poseda sunt empatia, dorinta de a ajuta si de a gasi solutii indiferent de calibrul provocarii, alaturi de tenacitate, si, de ce nu, de simtul umorului care il ajuta sa detensioneze atmosfera atunci cand este cazul.

Dr. Ardeleanu este unul dintre cei mai experimentati medici din Romania in utilizarea tehnologiei Rigenera si are la activ cateva sute de pacienti tratati prin tehnologia de microgrefare autolog-omologa, pentru artroze ale genuchilor, soldurilor, gleznelor, umerilor, cu rezultate excelente.

De asemenea ii face o deosebita placere sa asculte pacientii cu atentie, sa ii indrume catre cea mai buna decizie medicala, in asa fel incat acestia sa fie multumiti si sa se simta intelesi. Relatia medic-pacient este extrem de valoroasa pentru doctorul Ardeleanu si, de aceea, o trateaza cu cea mai mare responsabilitate si seriozitate.

Principala sa ambitie este sa fie intr-o continua dinamica, atat din punct de vedere stiintific, teoretic, cat si practic, fiind deschis la noi oportunitati si tehnici medicale prin care sa aseze un zambet pe chipul pacientilor si al sau, deopotriva.

 ***

Din anul 2022, Dr. Ardeleanu Bogdan este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
Psih. Liviu Macovie, psihoterapeut, psiholog,
Anterior
Psih. Liviu Macovei
parasutistii, zbor, parasutism, Digipedia, Bogdan Ivanescu,
Urmator
Parasutistii despre stiinta zborului la DIGIPEDIA #2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Dr. Ardeleanu Bogdan