De ce 90-60-90? Afla secretul! #86

De ce 90-60-90? Afla secretul! #86

Bine ati venit la Doctor MiT – Medicina pe limba ta!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa va aduc cele mai noi si mai interesante informatii medicale!

In luna dedicata femeii vom vorbi despre lucrurile importante pentru voi femeile dar care, de fapt, sunt la fel de importante si pentru noi, barbatii! Stiti cum spune francezu’: Happy wife, happy life!”.

Asa ca haideti sa aflam ce se ascunde in spatele mult vehiculatului cod al atractiei, faimosul 90-60-90!

Ideea de atractivitate, v-o spun de pe acum, este foarte simpla, ca sa nu zic banala. Orice fiinta vie de pe aceasta planeta, ca e mamifer, ca noi, sau bacterie, are doua obiective primordiale: sa manance si sa se reproduca. Asa ca, din acest punct de vedere, atunci cand reprezentantul masculin al unei specii se uita la cel  feminin o face in scopul reproducerii si nu al alimentatie. Ma rog, daca nu e canibal. 

Iar codul pe care il citeste in cealalta persoana trebuie sa ii incurajeze intentiile. Acum 24,000 de ani, s-a gasit in Willendorf o statueta a fertilitatii ce a primit numele de Venus din… Willendorf. Austriaca noastra avea cele mai dezirabile proportii ale vremii: 110 centimetri la bust, 110 in talie si 100 in solduri.

Intre timp conditiile de trai s-au schimbat, am inventat agricultura, televizorul si catwalk-ul si proportiile s-au schimbat in 90-60-90 care au fost traduse de catre colective de biologi si de psihologi intr-un mod foarte simplu. Circumferinta generoasa a bustului este legata, firesc, de potentialul de a alapta. Talia mica este corelata, biologic si statistic, cu varsta tanara iar circumferinta soldurilor cu posibilitatea de a aduce pe lume copii intr-un mod mai putin traumatic.

Intr-un mod curios, ochiul primitiv al speciei umane a vazut exact ce ne arata si statistica. Asa ca poate de aceea atat de multe dintre miturile din stramosi pe care le disecam la Doctor MiT, s-au dovedit a fi adevarate.

Acum stiti ce e in spatele codului 90-60-90! In urmatoarele episoade vom afla cum ne poate imbunatati laserul viata sexuala si cum pot deveni femeile, eroi in lupta pentru o planeta mai ecologica!

Intreaba si cerceteaza! Si nu pierde Doctor MiT!

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Medicina pe limba ta, 90-60-90, venus, KISS FM, Doctor MiT, -

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Magneziu bisglicinat, astenia de primavara,
Anterior
Stii ce magneziu bun sa iei?
Urmator
De ce barbatii sunt fertili toata viata si femeile, nu? #87

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

De ce 90-60-90? Afla secretul! #86