Stinge rapid arsura gastrica!

Stinge rapid arsura gastrica!

Stinge rapid arsura gastrica!

Majoritatea persoanelor cred că o masă bună este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. Din păcate, stomacul nostru poate să nu fie de aceeasi părere de fiecare dată.

Masa bogata

 

În cazul în care senzatia de arsură (hiperaciditatea sau pirozisul) devine un vizitator frecvent, iată un mic sfat - stingeţi senzaţia de arsură cu o tabletă de gumă de mestecat. Dar nu orice gumă de mestecat, ci una activă, cu conţinut antiacid.

Cum funcţionează guma de mestecat activă Unilox?

Aciditate gastricaPirozisul apare atunci când conţinutul stomacului împreună cu acidul gastric conţinut refluează înapoi în esofag, tubul care transportă alimentele în stomac. Arsurile gastrice se agravează în special după consumarea unei mese iar administrarea de antiacide poate ajuta la reducerea acidităţii sucului gastric ameliorând simptomele deranjante.

Suc gastricPrimele produse care se administrează sunt reprezentate de diferite tipuri de antiacide care au capacitatea de a neutraliza aciditatea gastrică pe durate mai lungi sau mai scurte de timp. Cele mai noi antiacide sunt cele pe bază de gumă de mestecat cu conținut antiacid. Acest lucru se datorează faptului că acțiunea acestei substanțe naturale, alcalină prin definiţie neutralizează acidul care rămâne în esofag și ajută la spălarea acestuia.

Este dovedit științific faptul că nu este necesară neutralizarea acidului gastric de la nivelul întregului stomac, ci doar neutralizarea volumului de conținut gastric care ajunge la nivel esofagian in timpul unui episod de reflux.  Prin utilizarea gumei de mestecat Unilox, mucoasa esofagiană este expusă la cantitatea optimă de antiacid pentru o perioadă mai lungă de timp, ameliorând simptomatologia după primele 5 minute de la administrare. Guma de mestecat antiacidă - deoarece este mestecată crește expunerea mucoasei esofagiene şi gastrice la antiacidul eliberat având o capacitate de neutralizare foarte mare.

Antiacid sub formă de gumă sau de comprimat masticabil?

Pentru a determina eficacitatea gumei de mestecat cu conţinut antiacid, cercetatorii de la “Oklahoma Foundation for Digestive Research” au separat 24 de voluntari în trei grupuri. Fiecărui grup în parte i-a fost administrat fie o gumă antiacidă pe bază de carbonat de calciu şi hidroxid de magneziu, fie o tabletă antiacidă masticabilă fie un produs placebo, fără substanțe active.

Fara aciditate gastricaStudiul a constatat că în comparație cu administrarea de placebo şi de antiacid masticabil, administrarea de gumă de mestecat cu conţinut antiacid reduce senzaţia de arsura gastrica şi creşte pH-ul esofagian cu 45% în interval de 20 de minute. Antiacidul masticabil a probat o creștere a pH-ului esofagian de doar 20% în același interval de timp. Mai mult, studiul arată că guma cu conținut antiacid limitează complet contactul sucului gastric cu mucoasa esofagiană la 15-30 de minute post-administrare. De asemenea guma cu conținut antiacid isi face efectul mai repede decât antiacidul masticabil – 5 minute şi are o durată de menţinere a efectului de cel puţin două ore.

Urmareste opinia mea despre UNILOX VEZI EPISOD DOCTOR MIT

În concluzie, guma de mestecat cu conținut antiacid este superioară antiacidelor masticabile ca durată a instalării și menținerii efectului antiacid, prin neutralizarea acidităţii esofagiane şi reducerea intensităţii arsurii gastrice.

Poti cumpara UNILOX si de pe Doctor MIT SHOP CUMPARA UNILOX

Unilox - guma de mestecat antiacida

 

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

herpes zoster, bolile copilariei,
Anterior
Adevarul despre herpes zoster
Osteoporoza, Genodynamic,
Urmator
Descoperi in 5 minute daca suferi de osteoporoza

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Stinge rapid arsura gastrica!