Cel mai eficient sirop de tuse e aici!

Cel mai eficient sirop de tuse e aici!

Siropul eficient anti-tuse e aici!

Advertorial oferit de MELTUS

Miere

Meltus - sirop de tuse cu miere de albine!

În zilele noastre, producerea mierii de albine este un proces complex deoarece rezultatul trebuie să fie un aliment deosebit de plăcut, hrănitor. Iar în ceea ce privește siropurile de tuse care au la bază mierea, aurul pe care natura ni-l pune la dispoziție, există o dezbatere constantă despre calitatea mierii.

De ce afirmăm asta? Pentru că dacă este 100% naturală, mierea are proprietăți vindecătoare asupra organismului. Nu contestăm calitatea acesteia din alte produse, însă vă asigurăm că Meltus este siropul de tuse care conține miere naturală. Siguranța noastră vine din faptul că mierea polifloră este produsă de Apipharma (Croația). Una dintre cele mai prestigioase companii în ceea ce privește producția de suplimente alimentare pe bază de produse apicole.

ExperientaCu o experiență de peste 42 de ani, Apipharma a dezvoltat o tehnologie unică de producție a siropurilor pe bază de miere și anume, tehnologia sub vid. Această tehnică este unică în lume și nu distruge elementele vindecătoare ale mierii!

Pentru realizarea siropurilor de tuse pe bază de miere, producătorii țin cont de procesul tehnologic al ingredientului principal. Sunt atenți ca mierea să nu fie încălzită deloc pentru că, în acest fel, i se distrug proprietăți esențiale. Iar după analize amănunțite agreate împreună cu reprezentanții forumului internațional pentru sănătate, ingredientele din plantele naturale plus mierea dau naștere siropurilor Meltus Tusicalm și Expectolin.

 

Meltus adulti, sirop de tuse,

Eficienta siropului Meltus

Tehnologia utilizată în timpul producției siropului Meltus – tehnologia sub vid - permite prelucrarea și omogenizarea mierii la temperaturi mai scăzute. În acest mod, temperatura la care este prelucrată mierea atinge 40 °C și toate calitățile mierii sunt păstrate. La temperaturi de peste 40° C acestea se distrug. Prin acești pași atenți studiați și gândiți, specialiștii Meltus se asigură că sănătatea ta și a familiei tale este pe mâini bune, în timp ce grija pentru produs este la fel de importantă.

Recomandarile MELTUS

Meltus, sirop de tuse copii

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, pătlagină, grindelia, cimbru) și este recomandat în tusea seacă.

 

Meltus Expectolin copii

 

Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale - iederă, acetilcisteină, miere, zinc și este recomandat în tusea productivă.

 

Solacium

 

Pentru mai multe articole interesante vizitati site-ul Doctor MIT.

Meltus, siropul de tuse,
Anterior
Siropul de tuse potrivit - Meltus
bancile de celule stem,
Urmator
Compara bancile de celule stem

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Cel mai eficient sirop de tuse e aici!