Siropul de tuse potrivit - Meltus

Siropul de tuse potrivit - Meltus

Advertorial oferit de MELTUS TUSICALM

MeltusCălătorești frecvent în interes de serviciu sau ești un pasionat de călătorii și de experiențele rezultate în urma acestora? Este înțelept să adaugi în bagajul de călătorie și o trusă de prim ajutor care să conțină medicamente generale, mai ales în cazul vacanțelor prelungite sau în străinătate.

Știai că Centrul de Prevenire și Control al Bolilor recomandă ca trusa de medicamente de vacanță să includă o serie de pastile cumpărate fără rețetă care să te ajute să tratezi afecțiunile minore?!

Așadar, nu uita ca pe lângă tratamentele indicate în cazul durerilor de cap, de măsele sau simplele bomboane mentolate pentru gât, să adaugi și siropul de tuse pentru adulți.

Meltus adulti

Dacă plănuiești să călătorești alături de copii îți propunem și siropul de tuse pentru cei mici. Flacoanele sunt simplu de transportat și nu ocupă spațiu în gențile de voiaj.

Recomandarile MELTUS pentru copii

Tusicalm copii

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, pătlagină, grindelia, cimbru) și este recomandat în tusea seacă.

 

Meltus Expectolin copii

 

Meltus Expectolin de la SOLACIUM PHARMA este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iederă, acetilcisteină, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

 

Solacium

 

Pentru mai multe articole interesante vizitati doctormit.ro

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Celulele stem
Anterior
Sunt celulele stem miraculoase? Afla acum!
Sirop anti-tuse, Meltus,
Urmator
Cel mai eficient sirop de tuse e aici!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Siropul de tuse potrivit - Meltus