Authentic Jerseys
Miere de albine Meltus - Doctor MIT

Miere de albine Meltus

Miere de albine Meltus

Advertorial oferit de MELTUS

MeltusÎn zilele noastre, producerea mierii de albine este un proces complex deoarece rezultatul trebuie să fie un aliment deosebit de plăcut, hrănitor, iar în ceea ce privește siropurile de tuse care au la bază mierea, aurul pe care natura ni-l pune la dispoziție, există o dezbatere constantă despre calitatea mierii.

De ce afirmăm asta? Pentru că dacă este 100% naturală, mierea are proprietăți vindecătoare asupra organismului. Nu contestăm calitatea acesteia din alte produse, însă vă asigurăm că Meltus este siropul de tuse care conține miere naturală. Siguranța noastră vine din faptul că mierea polifloră este produsă de Apipharma (Croația), una dintre cele mai prestigioase companii în ceea ce privește producția de suplimente alimentare pe bază de produse apicole.

Cu o experiență de peste 42 de ani, Apipharma a dezvoltat o tehnologie unică de producție a siropurilor pe bază de miere și anume, tehnologia sub vid. Această tehnică este unică în lume și nu distruge elementele vindecătoare ale mierii! Pentru realizarea siropurilor de tuse pe bază de miere, producătorii țin cont de procesul tehnologic al ingredientului principal. Sunt atenți ca mierea să nu fie încălzită deloc pentru că, în acest fel, i se distrug proprietăți esențiale, iar după analize amănunțite agreate împreună cu reprezentanții forumului internațional pentru sănătate, ingredientele din plantele naturale plus mierea dau naștere siropurilor Meltus Tusicalm și Expectolin.

Așadar, nu uita ca pe lângă tratamentele indicate în cazul durerilor de cap, de măsele sau simplele bomboane mentolate pentru gât, să adaugi și siropul de tuse pentru adulți.

Meltus adulti

Tehnologia utilizată în timpul producției siropului Meltus – tehnologia sub vid – permite prelucrarea și omogenizarea mierii la temperaturi mai scăzute. În acest mod, temperatura la care este prelucrată mierea atinge 40 °C și toate calitățile mierii sunt păstrate. La temperaturi de peste 40° C acestea se distrug. Prin acești pași atenți studiați și gândiți, specialiștii Meltus se asigură că sănătatea ta și a familiei tale este pe mâini bune, în timp ce grija pentru produs este la fel de importantă.

Recomandarile MELTUS

Meltus Tusicalm copii

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, pătlagină, grindelia, cimbru) și este recomandat în tusea seacă.

 

Meltus Expectolin copii

 

Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iederă, acetilcisteină, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

 

Solacium

 

 

Anterior
Stii de ce ti se face pielea de gaina? Stii de ce ti se ridica parul pe cap?
Urmator
Eveniment Doctor MIT! În Craiova, pentru viitoarele mămici!

Intreaba-ma!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*  *Authentic Jerseys
Back
SHARE

Miere de albine Meltus