Miere de albine Meltus

Miere de albine Meltus

Advertorial oferit de MELTUS

MeltusÎn zilele noastre, producerea mierii de albine este un proces complex deoarece rezultatul trebuie să fie un aliment deosebit de plăcut, hrănitor, iar în ceea ce privește siropurile de tuse care au la bază mierea, aurul pe care natura ni-l pune la dispoziție, există o dezbatere constantă despre calitatea mierii.

De ce afirmăm asta? Pentru că dacă este 100% naturală, mierea are proprietăți vindecătoare asupra organismului. Nu contestăm calitatea acesteia din alte produse, însă vă asigurăm că Meltus este siropul de tuse care conține miere naturală. Siguranța noastră vine din faptul că mierea polifloră este produsă de Apipharma (Croația), una dintre cele mai prestigioase companii în ceea ce privește producția de suplimente alimentare pe bază de produse apicole.

Siropurile de tuse pe baza de miere

Cu o experiență de peste 42 de ani, Apipharma a dezvoltat o tehnologie unică de producție a siropurilor pe bază de miere de albine și anume, tehnologia sub vid. Această tehnică este unică în lume și nu distruge elementele vindecătoare ale mierii! Pentru realizarea siropurilor de tuse pe bază de miere, producătorii țin cont de procesul tehnologic al ingredientului principal. Sunt atenți ca mierea să nu fie încălzită deloc pentru că, în acest fel, i se distrug proprietăți esențiale, iar după analize amănunțite agreate împreună cu reprezentanții forumului internațional pentru sănătate, ingredientele din plantele naturale plus mierea dau naștere siropurilor Meltus Tusicalm și Expectolin.

Așadar, nu uita ca pe lângă tratamentele indicate în cazul durerilor de cap, de măsele sau simplele bomboane mentolate pentru gât, să adaugi și siropul de tuse pentru adulți.

Sirop natural,

Tehnologia utilizată în timpul producției siropului Meltus – tehnologia sub vid - permite prelucrarea și omogenizarea mierii la temperaturi mai scăzute. În acest mod, temperatura la care este prelucrată mierea atinge 40 °C și toate calitățile mierii sunt păstrate. La temperaturi de peste 40° C acestea se distrug. Prin acești pași atenți studiați și gândiți, specialiștii Meltus se asigură că sănătatea ta și a familiei tale este pe mâini bune, în timp ce grija pentru produs este la fel de importantă.

Recomandarile MELTUS

Meltus Tusicalm copii

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale ingredientelor sale (miere de albine, propolis, pătlagină, grindelia, cimbru) și este recomandat în tusea seacă.

 

Meltus Expectolin copii

 

Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente care îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iederă, acetilcisteină, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

 

Solacium

 

Pentru mai multe articole interesante vizitati doctormit.ro

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Pielea de gaina
Anterior
Stii de ce ti se face pielea de gaina? Descopera acum!
Workshop Doctor MIT Family,
Urmator
Turneul Doctor MiT În Craiova, pentru viitoarele mămici

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Miere de albine Meltus