Turneul Doctor MiT În Craiova, pentru viitoarele mămici

Turneul Doctor MiT În Craiova, pentru viitoarele mămici

Landing page banner

Urmează să naști? Fii o mămică informată! Află totul despre cele mai controversate mituri legate de sănătatea micuțului tău: presupusa relație dintre vaccinare și autism și utilitatea sau inutilitatea recoltării de celule stem.

  1. Agenda evenimentului

Vino în data de 18 Mai ora 17.00 în Craiova la Ambasador Center Sala Crystal pentru a participa la Turneul Național Doctor MIT - MEDICINA PE LIMBA TA!

  1. Motive să participi la eveniment

Vino să afli împreună cu Doctor MIT ADEVĂRUL din spatele miturilor:

Vaccinarea duce la autism?
Are sens recoltarea de celule stem?

  1. Ce pierzi dacă nu participi

NU vei ști dacă vaccinarea duce sau nu la autism.
NU vei ști dacă recoltarea de celule stem este doar o modă sau are într-adevăr sens.

  1. Cine ar trebui să participe:

Ești însărcinată sau proaspăt parinte? E șansa ta să te informezi așa cum trebuie asupra acestor subiecte importante pentru micuțul tau.
Dacă în scurt timp vei începe să joci cel mai important rol din viața ta și anume acela de mamă, vino alături de noi într-o călătorie medicală pe limba ta.

  1. Despre Doctor MIT

Doctor MIT este numele celei mai inovative emisiuni medicale TV din Romania, premiată de către CNA cu “Premiul de Excelență în Debut”. Emisiunea este prezentată de doctor Bogdan Ivănescu, alături de care vei descoperi adevărul din spatele miturilor medicale în care am fost învățați sa credem.

  1. Aspecte organizatorice

Asculți și pui întrebări, afli informații vitale pentru viitorul tău bebeluș.
Primești cadouri surpiză de la sponsori în urma tragerii la sorți.

bannere-eveniment

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

tusea, Meltus, miere de albine,
Anterior
Miere de albine Meltus
concurs,
Urmator
Castigatoare concurs VIITOARE MAMICA?

Back
SHARE

Turneul Doctor MiT În Craiova, pentru viitoarele mămici