Castigatoare concurs VIITOARE MAMICA?

Castigatoare concurs VIITOARE MAMICA?

Castigatoare concurs VIITOARE MAMICA? CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax!

Dragi viitoare mamici,

Concursul nostru s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare și sperăm că premiile garantate, oferite în format electronic (10 lecții explicite despre tot ce te-ar putea interesa în relație cu celulele stem recoltate la naștere și Tabelul ce cuprinde criteriile de comparare a ofertei băncilor de celule stem din România) v-au fost de folos în a afla mai multe despre beneficiile recoltării de celule stem.

În urma tragerii la sorți, vă anunțăm cu entuziasm că fericita câștigătoare a scaunului auto Chipolino Trax este Ana-Maria Cristina, o viitoare mămică ce urmează să nască în luna mai 2018 la Spitalul Universitar din București.

Câștigătoarea va fi contactată de echipa Doctor MIT pentru a intra cât mai curând în posesia premiului. O felicităm cu drag și vă dorim tuturor sarcină ușoară în continuare!

Rămâneți pe www.doctormit.ro, următorul concurs pentru viitoare mămici va fi anunțat curând!

shutterstock_608896592

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Workshop Doctor MIT Family,
Anterior
Turneul Doctor MiT În Craiova, pentru viitoarele mămici
Regulament Concurs,
Urmator
Regulament Concurs – VIITOARE MAMICA?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Castigatoare concurs VIITOARE MAMICA?