Regulament Concurs – VIITOARE MAMICA?

Regulament Concurs – VIITOARE MAMICA?

Regulament Concurs – VIITOARE MAMICA? CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax!

 1. Organizatorul campaniei

Organizatorul campaniei promotionale”VIITOARE MAMICA? CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax! ” este DOCTOR MIT  CENTER SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Bldv. Ion Ionescu de la Brazi 81-85, ap. 2, sector 1, Bucuresti, avand Cod Unic de inregistrare RO36819724 si numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti J40/16127/2016, tel. : 021 3266 030, fax. 031 817 02 78 denumita in continuare “DOCTOR MIT” sau “Organizatorul”, reprezentata la autentificarea prezentului inscris de dl. Bogdan Ivanescu, in calitate de Director General. Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

 1. Durata promotiei si aria de desfasurare a campaniei

Campania promotionala ”VIITOARE MAMICA? – CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax!” va avea loc in perioada 07.02.2018 .10.2018 –  30.04.2018, urmand sa fie organizata si sa se desfasoare in toata tara.

 1. Dreptul de participare

Poate participa la aceasta campanie orice persoana fizica, romana sau straina, care are varsta de cel putin 18 ani impliniti la data de 07.02.2018, si care, gravida fiind, completeaza formularul de inregistrare de pe siteul www.doctormit.ro in perioada promotiei. La campania promotionala”VIITOARE MAMICA? – CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax!” nu au dreptul sa participe angajatii si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare in cadrul S.C. DOCTOR MIT CENTER SRL, sotiile / sotii, precum si rudele de gradul I ale acestora.

 1. Mecanismul campaniei promotionale

Inscrierea la concurs consta in completarea formularului de inregistrare (ce contine datele de identificare ale gravidei) de pe siteul www.doctormit.ro in perioada promotiei: 07.02.2018 –  30.04.2018.

 1. Descrierea premiilor

Castigatoarele vor primi din partea DOCTOR MIT CENTER SRL, UN SCAUN AUTO Chipolino Trax! Premiul are valoarea aproximativa de 990 RON.

 1. Tragerea la sorti. Acordarea premiului. Anuntarea castigatorului.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va avea loc in data de 02 Mai 2018. Tragerea la sorti va avea loc la sediul DOCTOR MIT CENTER SRL din Bucuresti, Bldv. Ion Ionescu de la Brazi 81-85, ap. 2, sector 1, Bucuresti, in prezenta Directorului General si a altor 3 persoane, angajati ai DOCTOR MIT CENTER SRL, desemnati de catre Directorul General.

Tragerea la sorti consta in extragerea aleatorie a unei adrese de email dintre cele trimise de gravide pe perioada promotiei, in prezenta membrilor comisiei, de catre Directorul General al Companiei DOCTOR MIT CENTER SRL.

Persoana ce corespunde adresei de email extrase, va fi desemnate castigatoare a premiului descris la pct. 5 din prezentul regulamet, daca indeplineste conditiile de participare la concurs prevazute de prezentul Regulament.

La tragerea la sorti participa toate persoanele care indeplinesc prevederile pct. 3 din prezentul regulament.

La tragerea la sorti se va desemna castigatoarea premiului descris la pct. 5 din prezentul regulament, in baza procesului verbal al tragerii la sorti semnat de toti participantii la extragere.
Numele castigatoarei va fi publicata dupa tragerea la sorti pe site-ul: www.doctormit.ro.
Castigatoarea va fi anuntata personal de catre un angajat al S.C. DOCTOR MIT CENTER SRL, in aceeasi zi cu tragerea la sorti, telefonic si prin email. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.
DOCTOR MIT CENTER SRL este exonerata de raspundere in urmatoarele situatii:

– datele de contact ale castigatoarelor desemnate nu sunt valide

– castigatoarele desemnate nu raspund la contactarea efectuata de SC DOCTOR MIT CENTER SRL

– castigatoarele desemnate nu accepta premiul.

 1. Predarea premiului

Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Campanie presupune acordul castigatorilor referitor la faptul ca persoana lor, numele, localitatea de domiciliu si fotografiile lor pot fi facute publice si folosite in materiale foto, audio si video de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta. Castigatorii premiilor vor semna o declaratie scrisa in acest sens, ce va fi predata Organizatorului, în caz contrar considerându-se ca persoana castigatoare a renuntat implicit la premiu.

 1. Taxe si impozite

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

 1. Regulamentul promotiei

Regulamentul promotiei ”VIITOARE MAMICA? CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax!” este disponibil pe site-ul www.doctormit.ro

 1. Protectia datelor personale

Prin inscrierea la promotia ”VIITOARE MAMICA? CASTIGA UN SCAUN AUTO Chipolino Trax! ” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in situatia in care vor fi desemnati drept castigatori ai premiului oferit, numele si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri de marketing, fara alte obligatii sau plati, in conformitate cu dispozitiile legale in materie In conformitate cu legislatia in vigoare. Organizatorul este obligat sa faca public numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestei Campanii. Completarea formularului de inregistrare reprezinta acordul participantilor ca informatiile din formularul de inregistrare sa fie folosite de Organizator si de partenerii acestuia pentru actiuni de marketing. Organizatorul, detinand numar de Operator de date cu caracter personal 19418, se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Participantul la promotie in calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 1. Alternativele premiilor
  Castigatorul premiului nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in afara celor stabilite ca premiu, si nici nu poate solicita modificarea parametrilor premiilor.

Redactat astazi, Luni, 5 Februarie 2018, in 2 (doua) exemplare.
S.C. DOCTOR MIT CENTER SRL.
prin Director General Dr. Bogdan Ivanescu

 

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

concurs,
Anterior
Castigatoare concurs VIITOARE MAMICA?
Painea prajita, calorii,
Urmator
Painea prajita are mai putine calorii. Adevarat sau fals?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Regulament Concurs – VIITOARE MAMICA?