Digipedia - editie speciala despre programele spatiale

Digipedia - editie speciala despre programele spatiale

Digipedia, spatiu, Prunariu,

DIGIPEDIA - EDITIE SPECIALA

Afla ultimele noutati despre programele spatiale direct de la singurul cosmonaut roman, gen. Dorin Dumitru Prunariu, in editia speciala Digipedia cu Alexandru Mironov si dr. Bogdan Ivanescu.

Te-ar mai putea interesa si

- tags: Digipedia, DigiWorld, spatiu, Dumitru Prunariu, Alexandru Mironov, Doctor MiT, -

Dar din dar se face dar! Cand cineva face un dar cuiva, altcineva primeste un si mai mare dar.
Publicul roman are sansa de a primi mai multa si mai diversa informatie medicala incepand cu aceasta luna deoarece emisiunea #DIGIPEDIA difuzata de Digi World Romania capata o editie speciala permanenta.
De ce speciala? Pentru ca dupa zeci de ani de emisiuni stiintifice realizate in format de televiziune, profesorul Alexandru Mironov isi aduce un co-prezentator cu care sa descoasa impreuna invitatii editiilor speciale DIGIPEDIA.
Dupa cum banuiti, am onoarea si bucuria de a ma regasi in postura co-prezentatorului editiilor speciale ale acestei emisiuni produsa de Mihaela Popescu. Se pare ca munca pe care am inceput-o in 2013, cea de a raspandi cunoasterea medicala prin intermediul emisiunii medicale TV Doctor MiT, care continua in forta, a mai nascut un boboc in 2019 cand am inceput sa scriu despre medicina in Revista Stiinta&Tehnica, ca sa dea in inflorescenta in 2022 adica in aceasta primavara.
Primul nostru invitat este unul special, exact ca si aceasta editie: singurul cosmonaut roman, Dumitru-Dorin Prunariu.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

nutritie, sarcina, Ruxandra Plesea, Elevit,
Anterior
Legatura dintre nutritie si fertilitate cu Dr. Ruxandra Plesea #1
batai de inima, inima,
Urmator
Mori cand ti se termina numarul de batai de inima?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Digipedia - editie speciala despre programele spatiale