Despre Jurnalul Mamei | Anca Nicoiu-Suteu #1

Despre Jurnalul Mamei | Anca Nicoiu-Suteu #1

Jurnalul Mamei, parenting, copii, parinti,

Ce este Jurnalul Mamei?

Afla care este utilitatea si importanta acestui jurnal al mamei de la Anca Nicoiu-Suteu.

- tags: Jurnalul Mamei, parenting, copii, parinti, Doctor MiT, interviu -

O solutie simpla si foarte eficienta pentru optimizarea vietii de cuplu si integrarea celor 3 entitati in noua formula de viata este oferita de catre Jurnalul Mamei.

Despre secretele din spatele acestuia dar si, in general, despre copii, mamici si tatici, aflam din acest interviu al Doctor MiT cu psihologul Anca Nicoiu-Suteu.

"Jurnalul a fost conceput special pentru tinere mame cu scopul de a le oferi un sprijin real intr-o etapa a vietii in care au loc multiple schimbari majore, atat in cadrul familiei, cat si al cuplului. El reprezinta un instrument de autocunoastere si dezvoltare personala ce se desfasoara pe parcursul unui an." - Anca Nicoiu-Suteu.

Acest interviu este realizat cu sprijinul STEMSure.

Pentru alte interviuri la fel de interesante si sfaturi medicale, vizitati doctormit.ro

Te-ar mai putea interesa si

 

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Jurnalul Mamei, parenting, copii, parinti,
Anterior
Despre Jurnalul Mamei | Anca Nicoiu-Suteu #2
autofagocitoza, intermittent fasting, postul, detoxifiere,
Urmator
Autofagocitoza: tot ce vrei sa stii!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Despre Jurnalul Mamei | Anca Nicoiu-Suteu #1