Da timpul inapoi cu propriul colagen! PART. 2

Da timpul inapoi cu propriul colagen! PART. 2

Colagen BioSil

Da timpul inapoi cu propriul colagen! Iata ce poti folosi.

Afla in acest episod cum te ajuta BioSil in stimularea productiei de colagen.

Da timpul inapoi cu propriul colagen! Iata ce poti folosi:

Te-ar mai putea interesa si

- tags: colagen, BioSil, acidul ortosilicic, stabilizat pe colina, Doctor MiT-

Biosil sustine productia de colagen, proteina produsă în mod natural de către organismul nostru

Fiind principala proteină structurală care se găsește în spațiul extracelular în diverse țesuturi conjunctive animale. Este componentul principal al țesutului conjunctiv.
Colagenul este cea mai raspandita proteina din corpul uman, respectiv 25% până la 35% din cantitatea totală de proteine. De aceea este important sa producem propriul colagen.
Colagenul, împreună cu elastina, proteina care ajută țesuturile să își revină la forma inițială imediat după o contracție, asigură o funcționalitate optimă a întregului organism, în special a oaselor, articulațiilor și a pielii.

Colagenul este vital pentru o piele frumoasa si o viata sanatoasa. Oamenii obisnuiti il pot pierde insa nu si tu, daca faci ce trebuie! In aceasta a doua parte a “Interviurilor Doctor MIT” iti dezvaluim de ce solutia de pe masa celor doi medici, este speciala!

Biosil, prin acidul orto silicic, este suplimentul care te va ajuta la stimularea organismului pentru productia de propriul colagen.

Colagen BioSil
Organismul are resurse de colagen ce pot fi stimulate
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Sportul este viata
Anterior
Sportul este viata!
Dr. Florin Balanica
Urmator
Dr. Florin Ioan Balanica

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Da timpul inapoi cu propriul colagen! PART. 2