Intinerirea pielii imbatranite | dr. Viviana Iordache EP. 1

Intinerirea pielii imbatranite | dr. Viviana Iordache EP. 1

Biosil, intinerirea pielii, colagen,

Intinerirea pielii imbatranite cu dr. Viviana Iordache EP. 1

Despre intinerirea pielii imbatranite, colagen si acidul orto silicic din Biosil, discutam cu dermatologul Viviana Iordache.

In afara de intinerirea pielii imbatranite cu dermatologul Viviana Iordache,

te-ar mai putea interesa si

- tags:acid silicic, stabilizat pe colina, viviana iordache, BioSil, colagen, intinerirea pielii, -

Doamna doctor Viviana Iordache a fost intrebata de catre Doctor MIT ce s-ar putea face pentru a proteja pielea de efectele imatranirii. Si, de ce nu, cum putem reversa procesul natural de imbatranire.

Iata raspunsurile oferite de catre dermatolog, ce fac referire si la acidul orto silicic stabilizat pe colina si la colagen, in aceasta a doua parte a Interviurilor Doctor MIT!

Biosil si intinerirea pielii

Biosil este suplimentul alimentar care contribuie in mod eficient la productia proprie de colagen prin acidul orto silicic. Astfel, sustine rejuvenarea pielii in mod natural, cat si sanatatea parului, a unghiilor si a articulatiilor.

Dr. Viviana Iordache BioSil Colagen acid orto silicic stabilizat pe colina
Dr. Viviana Iordache, dermatolog, in dialog cu dr. Bogdan Ivanescu despre productia proprie de colagen, acid orto silicic stabilizat pe colina si despre solutia pe care o reprezinta BioSil
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Biosil, intinerirea pielii, colagen,
Anterior
Intinerirea pielii imbatranite cu dr. Viviana Iordache EP. 2
BIOPTRON Zepter
Urmator
BIOPTRON si tratamentele cu lumina hiperpolarizata

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Intinerirea pielii imbatranite | dr. Viviana Iordache EP. 1