fbpx

Cauti un medicament rar?

Cauti un medicament rar?

Dr. Bogdan Ivanescu este Doctor MITCauti un medicament rar?

De atatea ori pacientii romani sunt trimisi sa isi caute singuri medicamentele scumpe pe care farmacia spitalului nu le are in stoc si, cel mai adesea, pacientul sau membrii familiei sale, se afla in imposibilitatea de a gasi produsele farmaceutice cautate.

Cunoscand aceasta situatie, profund anormala, mi-am propus sa ofer, GRATUIT, o solutie care sa ii ajute pe cei ce au nevoie de medicamente rare precum cele folosite in interventiile chirurgicale sau in tratamentele cronice, cum ar fi in cazul neoplasmelor.

UndeGasesc.Net

 

Pentru a gasi un anume medicament accesati WWW.UNDEGASESC.NET, introduceti datele personale solicitate si denumirea comerciala a produsului. In cazul in care cunoasteti substanta activa, forma de prezentare sau concentratia, le puteti introduce in rubrica “Cautare avansata“. Dupa aceasta, selectati localitatea in care doriti ca platforma sa efectueze cautarea si apasati “Trimite intrebarea“.

Veti primi, pe adresa de mail pe care ati trecut-o la datele personale, CODUL cautarii; verificati si casuta SPAM sau JUNK a clientului de mail pe care il folositi deoarece, in foarte multe cazuri, raspunsul nostru este directionat acolo.

UndeGasesc.Net
Afla mai multe urmarind acest interview

Daca produsul cautat de catre dumneavoastra a fost gasit, veti primi un mail de la www.UndeGasesc.Net care va va indica pasii de urmat pentru a-l citi. Acest raspuns, in acest caz, ar trebui sa vina in pana la 2 ore de la efectuarea interogarii. Si in acest caz, va sfatuim sa va verificati casuta de SPAM sau JUNK.

Sper ca aceasta platforma sa va ajute daca, vreodata, veti avea nevoie de ea!

Multa sanatate,

Dr. Bogdan Ivanescu – creator UndeGasesc.Net

Pentru mai multe articole interesante vizitati doctormit.ro

Herpesul
Anterior
Oboseala sau manancare stricata pot provoca herpesul?
vaccinul antirabic
Urmator
Mai este necesar, in zilele noastre, vaccinul antirabic?

Intreaba-ma!

Your email address will not be published.

*  *

 1. Alina Sime
  13/08/2015 at 8:17 pm — Reply

  Flixotide (GSK)

  • 13/08/2015 at 10:19 pm — Reply

   Din cate stiu, nu este prezent pe piata de un an.
   Dar, cine stie, poate ca mai sunt cateva doze uitate intr-un colt de farmacie asa ca, te rog sa introduci cautarea aici: http://www.undegasesc.net


Back
SHARE

Cauti un medicament rar?