Cauti un medicament rar?

Dr. Bogdan Ivanescu este Doctor MITDe atatea ori pacientii romani sunt trimisi sa isi caute singuri medicamentele scumpe pe care farmacia spitalului nu le are in stoc si, cel mai adesea, pacientul sau membrii familiei sale, se afla in imposibilitatea de a gasi produsele farmaceutice cautate.

Cunoscand aceasta situatie, profund anormala, mi-am propus sa ofer, GRATUIT, o solutie care sa ii ajute pe cei ce au nevoie de medicamente rare precum cele folosite in interventiile chirurgicale sau in tratamentele cronice, cum ar fi in cazul neoplasmelor.

UndeGasesc.Net

 

Pentru a gasi un anume medicament accesati WWW.UNDEGASESC.NET, introduceti datele personale solicitate si denumirea comerciala a produsului. In cazul in care cunoasteti substanta activa, forma de prezentare sau concentratia, le puteti introduce in rubrica „Cautare avansata„. Dupa aceasta, selectati localitatea in care doriti ca platforma sa efectueze cautarea si apasati „Trimite intrebarea„.

Veti primi, pe adresa de mail pe care ati trecut-o la datele personale, CODUL cautarii; verificati si casuta SPAM sau JUNK a clientului de mail pe care il folositi deoarece, in foarte multe cazuri, raspunsul nostru este directionat acolo.

UndeGasesc.Net
Afla mai multe urmarind acest interview

Daca produsul cautat de catre dumneavoastra a fost gasit, veti primi un mail de la www.UndeGasesc.Net care va va indica pasii de urmat pentru a-l citi. Acest raspuns, in acest caz, ar trebui sa vina in pana la 2 ore de la efectuarea interogarii. Si in acest caz, va sfatuim sa va verificati casuta de SPAM sau JUNK.

Sper ca aceasta platforma sa va ajute daca, vreodata, veti avea nevoie de ea!

Multa sanatate,

Dr. Bogdan Ivanescu – creator UndeGasesc.Net

Comenteaza despre “Cauti un medicament rar?

Trimite un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *