Caravana... dar cu medici!

Caravana... dar cu medici!

Ambasada DanemarceiIn weekend-ul 10-11 octombrie 2015, reprezentanti ai companiilor cu capital danez Novo Nordisk Romania, Danbred Argeș, Premium Porc Group, Avicola Dan, Ramboll South East Europe și Falck, membre ale Danish Romanian Business Association (www.drba.ro), sub coordonarea Ambasadei Regale a Danemarcei, au desfasurat, alaturi de Organizatia Non Guvernamentala“Caravana cu Medici”, prima caravana din Proiectul Danez de Responsabilitate Sociala Corporatista din Romania.

Caravana cu mediciProiectul presupune realizarea unei serii de caravane medicale, reunind 40 de medici primari si rezidenti, voluntari din organizatia “Caravana cu Medici”.

DSC_0259Acestia vor acorda, in regim gratuit, consultatii medicale de specialitate populației locale cu o situație financiara precara sau care nu beneficiaza in mod frecvent de servicii medicale, din diverse zone rurale din tara.

DSC_0267In perioada 10-11 Octombrie “Caravana cu Medici” s-a oprit in localitatea Negreni din Judetul Olt. Pe parcursul celor 2 zile, medicii au investigat peste 300 pacienti si le-au oferit consultantii de specialitate de medicina interna, cardiologie, radiologie, neurologie, gastroenterologie, pediatrie si oftalmologie.

 

Urmatoarea caravana va avea loc la mijlocul lunii noiembrie din cursul anului 2015, in localitatea Sanislau din Judetul Satu Mare, iar proiectul va continua si anul viitor in alte localitati din Romania.

Va vom tine la curent cu evolutia acestui proiect atat de frumos!

DSC_0264

 

DSC_0277

 

DSC_0285

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

tratament, artroza,
Anterior
Artroza ar putea fi vindecata? Afla in acest articol!
Infertilitate, Veneris,
Urmator
Infertilitate? Risc de prematuritate? Solutii cu Veneris!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Caravana... dar cu medici!