MANUSI DE PROTECTIE

MANUSI DE PROTECTIE

MANUSILE DE PROTECTIE TE POT FERI DE CORONAVIRUS!

In mod involuntar ne atingem fata de peste 200 de ori pe zi.
In mod involuntar ne atingem fata de peste 200 de ori pe zi.

Mana este principalul responsabil pentru preluarea virionilor, bacteriilor ori parazitilor si expunerea acestora la nivelul mucoaselor, poarta de intrare principala pentru majoritatea virusurilor precum coronavirusul. Pielea are o structura anatomica ideala pentru adapostirea agentilor patogeni pe langa caldura si umiditatea pe care le-o ofera. De aceea, mecanismele de aparare ale ei, precum pH-ul si populatia bacteriana normala de la suprafata ei nu reusesc sa indeparteze 100% dintre microroganismele care ne pot imbolnavi.

CLICK AICI PENTRU A ACCESA STOCUL DE PRODUSE DOCTOR MIT SHOP

MANUSI DE PROTECTIE

Click pentru stoc manusi.
Click pentru stoc manusi.

De aceea, manusile, fie ca sunt chirurgicale sau nu, din nitril sau din latex ori, pur si simplu din piele ori textil, sunt utile.

Aceste bariere sintetice au rolul de a se interpune intre suprafetele pe care a stranutat un bolnav de COVID-19 ori tegumentele sale, atunci cand se da mana cu el, si pielea noastra.

In afara de coronavirus (SARS-CoV-2) pe maini putem gasi si alti agenti patogeni precum bacterii din genul Staphylococcus aureus ori paraziti precum oxiurii
In afara de coronavirus (SARS-CoV-2) pe maini putem gasi si alti agenti patogeni precum bacterii din genul Staphylococcus aureus ori paraziti precum oxiurii

ATENTIE insa sa nu care cumva sa ducem manusa la gura, la nas ori la ochi, pentru ca atunci am anulat rolul manusii si ne aflam in aceeasi situatie in care am fi daca nu am purta manusi.

Manusile de unica folosinta se arunca in locurile special amenajate pentru aceasta – separare selectiva pentru plastic iar cele de piele ori textil fie se dezinfecteaza fie se spala. Daca aveti posibilitatea de a utiliza manusi de unica folosinta, precum cele medicale din latex ori nitril, folositi-le pe acelea in locul celor de piele sau textil deoarece pe acestea din urma nu le puteti dezinfecta cu 100% siguranta.

Pentru mai multe articole interesante vizitati doctormit.ro

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Gravida, coronavirus,
Anterior
Ce e vital sa stie o gravida in epidemia de COVID-19?
Alimentatia in sarcina
Urmator
SCREENING-UL GENETIC parental - o necesitate PART. 3

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

MANUSI DE PROTECTIE