AMBULANTA NEAGRA SI MITUL DESPRE ACEASTA

AMBULANTA NEAGRA SI MITUL DESPRE ACEASTA

Despre ambulanta neagra

Am lansat o mini-serie de 3 episoade Doctor MIT, sprijinite de catre Agentia Nationala de Transplant din Romania, pentru a valida sau invalida zvonurile, deja vechi de cand lumea, legate de Ambulanta Neagra.

In cadrul episoadelor TV Doctor MIT difuzate pe Romania TV raspundem urmatoarelor intrebari care ne ajuta sa validam sau sa invalidam mitul Ambulantei Negre:

  1. Poti face recoltare de organe intr-o ambulanta?
  2. Cat supravietuieste un organ la rece?
  3. Este nevoie de compatibilitate 100% intre donator si receptor?
  4. Daca nu sunt compatibili, o putem rezolva?
  5. Se poate face transplantul intr-o locatie alta decat un spital si in orice tip de spital? Si il poate face orice chirurg?
  6. Ce faci cu corpul receptorului daca transplantul nu a reusit?
  7. Dar, dupa transplantul reusit, receptorul mai trebuie sa treaca pe la spital, sa faca vreun tratament sau se face nevazut si gata?

In cele 3 episoade vom oferi raspuns fiecarei intrebari iar acum ai sansa de a le raspunde in avans si, astfel, de a valida sau invalida, in nume propriu, subiectul mini-seriei Doctor MIT.

Pana data viitoare va las sa va ganditi la aceste intrebari pe care, pentru usurinta, le gasiti si pe doctormit.ro, si poate aflati adevarul despre mit inainte de episodul urmator dedicat ambulantei negre!

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

transplantul hepatic cu irinel popescu
Anterior
Esentialul in transplantul hepatic - episodul 3
celule stem, Stem Sure, autism,
Urmator
CAZURI DE TRATAMENT CU CELULE STEM TINERE

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

AMBULANTA NEAGRA SI MITUL DESPRE ACEASTA