Hai la Baby Sanador!

Hai la Baby Sanador!

Sanador

Zilele “Baby Sanador”, prima editie de acest fel, vor avea loc în perioada 10-13 martie 2016 în sala de la parterul ART Business Center din strada Buzești, nr. 50, între orele 9:00-18:00.

Evenimentul este dedicat viitorilor părinți ce pot beneficia de pachete de naștere la prețuri promoționale, similare cu cele existente la târgurile de profil.

In cadrul acestui eveniment, la dorința viitorilor părinți se pot organiza vizite în maternitate, însoțiți de reprezentanții Sanador.

Vor fi prezenți și reprezentanți ai băncilor de celule stem, precum și multe alte surprize, tombole și vouchere de la partenerii Sanador.

Zilele Baby Sanador
10-13 martie 2016, în sala de la parterul ART Business Center, Str. Buzești, nr. 50, între orele 9:00-18:00.

Cateva informații despre Sanador

Sanador a avut o dezvoltare continuă, incă de la înființarea sa, anul 2001 iar în prezent deține mai multe clinici, laboratoare de analize medicale și cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară.

Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, spitalul Sanador pune la dispozița pacienților săi o largă gamă de specialități medicale și chirurgicale și blocuri operatorii dotate la standarde europene.

Sălile de operație se bucură de o tehnologie de ventilație și sterilizare de ultimă generație, cu flux laminar și filtre Hepa ce asigură un grad de asepsie 3-4, care face ca infecțiile nozocomiale să fie nesemnificative. Secția de Anestezie Terapie Intensivă deține un rol crucial în siguranța actului medical chirurgical și este dotată pentru a face față oricărei intervenții chirurgicale.

Spitalul SANADOR pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minimă invazivitate. În Spitalul Sanador sunt disponibile atât specialități chirurgicale (inclusiv pediatrice), cât şi specialităţi medicale, Cardiologie Intervenţională, Radiologie Intervenţională, Endoscopie Intervenţională.

Sustinut de doctormit.ro

HPV, vaccin,
Anterior
Pro si Contra vaccinarii HPV a tinerelor!
Vitiligo
Urmator
Este vitiligo contagios? Afla adevarul acum!

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Hai la Baby Sanador!