Necunoscutele in transplant | Dragos Zamfirescu #1

Necunoscutele in transplant | Dragos Zamfirescu #1

transplant, microchirurgie, Dragos Zamfirescu,

Despre transplant si microchirurgie reconstuctiva

Doctor Dragos Zamfirescu ne dezvaluie secretele din spatele transplantului si inovatiile in microchirurgia reconstructiva.

- tags: transplant, microchirurgie, Dragos Zamfirescu, Doctor MiT, interviu -

De ce cresc unii nervi si altii nu cresc? Ce poti face cu doua maini transplantate? Dar cu un cap? Se joaca microchirurgul de-a Marele Demiurg?

Toate raspunsurile oneste ne sunt oferite de catre Dragos Zamfirescu, medic primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Acest interviu este realizat cu sprijinul STEMSure.

Pentru alte interviuri la fel de interesante si sfaturi medicale, vizitati doctormit.ro

Te-ar mai putea interesa si

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

transplant, microchirurgie, Dragos Zamfirescu,
Anterior
Necunoscutele in transplant | Dragos Zamfirescu #2
rejuvenarea vaginala, Marieta Musetescu, ginecologie,
Urmator
Rejuvenarea vaginala | Dr. Marieta Musetescu #2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for Maria
  Maria
  05/09/2022 at 9:47 am — Răspunde

  Stiti ca sunt o mare de oameni intoxicați ce metale grele? Acestea declanșează o sumedenie de sensibilități și alergii. Mucegaiul, un criminal al sănătății pentru toată viața.

  • 05/09/2022 at 5:00 pm — Răspunde

   Buna ziua!

   Va contrazic putin! 🙂 Sa nu uitam de faptul ca Penicilina a fost descoperita, just, datorita mucegaiului. Aveti aici un material foarte interesant, ca parte din istoria medicinei:

   https://www.doctormit.ro/cum-a-fost-descoperita-penicilina/

   Apoi, tot datorita evolutiei medicinei, putem beneficia atat de investigatii de specialitate care sa identifice cauzele exacte ale imbolnavirii, cat si de aparatura care sa combata particulele nedorite. Informatii detaliate gasiti in materialul de mai jos:

   https://www.doctormit.ro/purificator-aer-therapyair-zepter/

   Ganduri bune!


Back
SHARE

Necunoscutele in transplant | Dragos Zamfirescu #1