PERFORMANTELE MEDIA ALE PLATFORMEI DOCTOR MIT

PERFORMANTELE MEDIA ALE PLATFORMEI DOCTOR MIT

 DOCTOR MIT este singura platformă media medicală din România ce grupează la un loc o emisiune medicală TV, website dedicat acesteia, canal YouTube al emisiunii, evenimente medicale educaționale live, shop on-line (Doctor MIT Shop), import și distribuție de tehnologie din domeniul celulelor stem (Stem Sure) și a transplanturilor de țesuturi umane (Rigenera).

Performanța sa face ca Doctor MIT să fie cea mai ofertantă platformă din România pentru promovarea către publicul larg ori către specialiști a produselor și serviciilor companiilor ce caută acest tip de expunere.

 Platforma Doctor MIT, fondată în 2013,  a deservit, de-a lungul anilor, zeci de producători și de distribuitori de produse cu relevanță în domeniul sănătății și nu numai, fiind utilizată și apreciată de către companii locale și multinaționale de-a lungul celor peste 300 de ediții ale emisiunii Doctor MIT - singura emisiune medicală TV din România care a primit “Premiul de Excelență în Debut” din partea Consiliului Național al Audio-Vizualului (C.N.A.).
Structura platformei Doctor MIT
Structura ofertanta a platformei Doctor MIT
Platforma Doctor MIT are o vizibilitate in mediul TV-online combinat, de neegalat
Platforma Doctor MIT are o vizibilitate in mediul combinat TV-online, de neegalat
Doctor MIT este o platforma media inalt eficienta
Doctor MIT este o platforma media cu eficienta maxima in promovare
Mixul de canale Doctor MIT acopera in comunicare intregul spectru de varsta
In comunicare, mixul de canale al Doctor MIT poate acoperi intregul spectru de varsta
Surse
Datele de performanta ale platformei Doctor MIT sunt colectate cu ajutorul unor surse independente, precum Kantar Media, ori provin din rapoartele publice ale canalelor media
Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Studio Doctor MIT
Anterior
PLATFORMA DOCTOR MIT ÎN CIFRE
Hepatita, tai sub limba,
Urmator
Taiatul sub limba si hepatita. Au legatura?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

PERFORMANTELE MEDIA ALE PLATFORMEI DOCTOR MIT