Cifrele surprinzatoare din infertilitate! #1

Cifrele surprinzatoare din infertilitate! #1

Andreas Vythoulkas, infertilitate, Genesis,

Rezultatele studiului despre infertilitate

Afla toate detaliile despre procentul de cupluri cu probleme de infertilitate, tratamentele disponibile si alte informatii absolut uimitoare de la specialistul in domeniu dr. Andreas Vythoulkas.

- tags: infertilitate, sarcina, Andreas Vythoulkas, Genesis, Metropolitan, Doctor MiT, interviu -

Care este media de varsta la care femeile din Romania raman insarcinate cu primul copil? Care este media de varsta recomandata de catre specialisti pentru prima sarcina? Este adevarat ca femeia se naste cu un numar fix de ovocite?

"Iata una dintre cifrele ce reies din studiul despre infertilitate - 86% dintre cuplurile care au probleme de infertilitate nu ajung niciodata la medicul specialist. Este o cifra foarte mare! Insa vestea buna este ca un procent semnificativ isi poate rezolva problema prin tratament fara a fi nevoit sa recurga la fertilizare in vitro" spune dr. Andreas Vythoulkas de la Clinica Genesis si Spitalul Metropolitan.

Genesis, fertilitate, Vythoulkas,

 

Aceasta serie de interviuri este realizata cu sprijinul Stem Sure.

 

Te-ar mai putea interesa si

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

ziua transplantului,
Anterior
Ziua Nationala a Transplantului - 2022
prezervative, sex,
Urmator
2 prezervative unul peste altul e mai bine: mit sau realitate?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Cifrele surprinzatoare din infertilitate! #1