Antigravitatia SPAD ca tratament pentru durerea de spate #2

Antigravitatia SPAD ca tratament pentru durerea de spate #2

antigravitatia, SPAD, Saggini, Corpmed, hernie de disc,

Antigravitatia SPAD in tratamentul coloanei vertebrale #2

Afla despre disfunctia posturala si SPAD-ul dinamic al sistemului postural antigravitational in tratarea durerilor de spate - atfel spus, SPAD este un bun tratament pentru coloana vertebrala afectata de hernie de disc, de exemplu.

Te-ar mai putea interesa si

- tags: antigravitatia, SPAD, Saggini, durere de spate, coloana vertebrala, hernie de disc, -

Antigravitatia SPAD ce a fost inventata de Prof. dr. Raoul Saggini, specializat in ortopedie-traumatologie si medicina sportiva. Aceasta metoda revolutionara trateaza durerile de spate provocate de cifoza, scolioza, lordoza ori hernia de disc si imbunatateste postura defectuoasa.

Aceasta serie de interviuri este realizata cu sprijinul Stem Sure.
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Pastile antiradiatie
Anterior
BOMBA ATOMICA SI IODUL: CE, CAT, CUM?
antigravitatia, SPAD, Saggini, Corpmed, hernie de disc,
Urmator
Antigravitatia SPAD pentru durerea de spate #1

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Antigravitatia SPAD ca tratament pentru durerea de spate #2