Adolescenti cu autism: ce urmeaza? #1

Adolescenti cu autism: ce urmeaza? #1

Steluta Moisescu, autism,

Adolescenti cu autism: ce urmeaza? #1

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta PREMIERA pentru Romania.

 

Te-ar mai putea interesa si

- tags: autism, adolescenti, tratament autism, Steluta Moisescu, Doctor MiT, interviu -

Pana in anul 2019 incidenta raportata de CDC era de 1/78. Adica una din 78 de nasteri urma sa fie asociate cu declansarea unui sindrom autistic, un an mai tarziu cifra a ajuns la 1/59 iar in 2021 statisticile arata o crestere accelerata, respectiv 1/44.

Pe de alta parte stiinta face niste progrese uluitoare atfel incat avem instrumente cu care sa raspundem. La acest moment, in cadrul studiilor clinice destinate tratarii autismului cu celule stem, ne bucuram de o reusita de 70 % in tratament. Tratament care este posibil pentru copiii care au celule stem recoltate la nastere, adica copii cu varsta mai mica de 12-13 ani, aici in Romania.

Aceasta serie de interviuri este realizata cu sprijinul Stem Sure.

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

autism, Steluta Moisescu,
Anterior
Adolescenti cu autism: ce urmeaza? #2
varice,
Urmator
Exista o solutie naturista pentru varice? #2

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Adolescenti cu autism: ce urmeaza? #1