­čĄ░­čĆ╝ Viitoare mamica?

Atunci vei vrea sa afli raspunsurile acestor mituri si intrebari. Da click pe episodul care te intereseaza:
Arsuri in sarcina = copil cu par bogat?Poti ghici sexul copilului dupa forma burtii. Mit sau realitate?Sunt insarcinata. Ar trebui sa mananc cat pentru doi sau nu?Tot ce trebuie sa stii despre febra, convulsii si copii!Vaccinare = autism?

­čÄü Am creat acest concurs pentru tine ­čÄü

x

Cauti o banca de celule stem?

Ei bine, ai noroc! In afara emisiunii medicale Doctor MIT pe care o realizez, ma ocup de mai bine de 10 ani de aceasta ramura a medicinei: celulele stem.

Daca esti hotarata sa recoltezi celule stem la nasterea copilului tau, bifeaza casuta DA de mai jos si astfel vei putea completa formularul cu datele tale pentru a castiga un carucior auto pentru copilul tau iar eu iti voi oferi suplimentar:

tabel-plus

Bifarea casutei "Da" activeaza formularul de inscriere.

[contact-form-7 id="3334" title="Formular concurs Stem Sure"]

chipolino-trax si, pentru ca sunt interesat de siguranta si de starea de bine a nou-nascutilor, odata ce te-ai inscris, ai sansa de a castiga prin tragere la sorti un leagan automat cu telecomanda pentru copilul tau! Vezi aici regulamentul concursului care se desfasoara pana pe 2 iulie.

Si, mai mult decat atat, iti promit ca, in cateva zile de la inscriere, te mai asteapta o surpriza frumoasa din partea mea!

Doctor MIT
semnatura-bogdan-ivanescu

P.S.: Po╚Ťi afla mai multe despre leaganul automat cu telecomanda aici.

Te mai poti inscrie pana la data de
2 iulie 2018

Au mai ramas de

´╗┐
Back