Cele mai bune suzete! | Cristina Manescu #1

Cele mai bune suzete! | Cristina Manescu #1

Chicco, Physioforma, Cristina Manescu, suzete,

Iata cum ar trebui sa fie suzeta ideala

Afla de ce este important sa folosesti o suzeta adecvata anatomiei gurii copilului, cum arata aceasta si cand sa o folosesti.

- tags: suzete, Chicco, Physioforma, Cristina Manescu, Doctor MiT, interviu -

Suzeta contribuie la calmarea bebelusului?

Cand ii oferim bebelusului suzeta dar si cand renunam la aceasta? Cum alegem suzeta potrivita si care ar fi caracteristicile pe care aceasta ar trebui sa le aibe? 

Forma suzetelor a evoluat constant in deceniile de cand au fost inventate si tot timpul s-au adus imbunatatiri. Acum ne aflam la cea mai noua versiune de suzete de la Chicco. Urmareste acest interviu pentru a afla secretele din spatele suzetei PhysioForma si de ce ar fi bine sa o foloseasca copilul tau, de la Cristina Manescu.

Acest interviu este realizat cu sprijinul STEMSure.

Pentru alte interviuri la fel de interesante si sfaturi medicale, vizitati doctormit.ro

Te-ar mai putea interesa si

Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Chicco, Physioforma, Cristina Manescu, suzete,
Anterior
Cele mai bune suzete! | Cristina Manescu #2
Digipedia, transplant, microchirurgie reconstructiva, Dragos Zamfirescu,
Urmator
Despre transplantul de creier | dr. Dragos Zamfirescu

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Cele mai bune suzete! | Cristina Manescu #1