Solutii sanatoase la sedinte, meetinguri sau conferinte

Solutii sanatoase la sedinte, meetinguri sau conferinte

Solutii alternative sanatoase pentru sedinte, meetinguri sau conferinte

Putem contribui cu totii la rezolvarea fericita a crizei mondiale cauzata de pandemia de coronavirus: mai putine intalniri deci mai putine contacte umane ce ar creste sansa virusului de a se transmite de la o persoana la alta.

Sfatul Doctor MIT pentru cei ce se gandesc sa anuleze sedintele, meetingurile ori conferintele:

FOLOSITI VIDEO-CONFERINTELE!

Intalniri interziseSubiectul Covid-19 este dezbatut la nivel mondial, intrucat genereaza un impact social si economic amplu. Riscul asociat Covid-19 pentru persoanele din Europa, respectiv Romania este considerat moderat catre crescut, pe baza probabilitatii de transmitere a bolii. Ca urmare a deciziei Ministerului Afacerilor Interne, evenimentele cu peste 1,000 de persoane, sunt amanate pana la data de 31 martie.

Atat companiile, cat si institutiile de invatamant sunt nevoite sa limiteze sau sa suspende manifestarile colective si sa incurajeze telemunca, lucrul de la distanta, pentru a preveni raspandirea virusului.

Backstage ProductionIn acest context, pozitia partenerului oficial pentru productie media a Doctor MIT, BACKSTAGE PRODUCTION GROUP este ca evenimentele nu trebuie neaparat anulate deoarece exista solutii virtuale: videoconferinte, conferinte web.

Prin utilizarea sistemelor de videoconferinta puse la dispozitie de Backstage Production Group, puteti organiza intalniri online care contribuie in egala masura la atingerea obiectivelor de business similar intr-o anumita masura cu intalnirile fata in fata.

Serviciile de videoconferinta puse la dispozitie de Backstage includ planificarea evenimentului, asistenta tehnica pre eveniment, suport si regie tehnica pe toata durata desfasurarii evenimentului si echipamentele necesare.

Sistemele de videoconferinta

Sistemele de videoconferinta permit o comunicare vizuala de inalta calitate avand o conexiune audio si video de inalta definitie care asigura, totodata o legatura intre mai multi participanti. Backstage Production Group utilizeaza echipamente specializate care includ un afisaj mare al continutului (ecran led sau plasme), camera video, precum si platforma de videoconferinta.

Video conferintaIn cadrul conferintelor corporate organizate cu ajutorul solutiilor puse la dispozitie de Backstage Production Group, participantii pot:

  • examina documente
  • vizualiza prezentari
  • vota cu privire la problemele importante prin intermediul aplicatiilor de voting
  • disemina continutul cu o usurinta egala cu cea din cadrul intalnirilor fata in fata

mentioneaza Lavinia Popescu, Director Comercial Backstage Production Group.

Tehnologie specializata pentru conferinte

conferinte,Cu ajutorul tehnologiei si a echipei de specialisti de care dispune Backstage Production Group, participantii la conferinta pot raspunde la sondaje in timp real, chat-uri live si sesiuni de intrebari si raspunsuri in timp real, pot vizualiza continutul partajat alaturi de alte aplicatii utile. Aceste functii imbunatatite permit utilizatorilor sa inteleaga mai bine datele analizate sau subiectele de discutie si sa dezvolte idei noi sau sa se extinda mai rapid asupra celor existente. Cu ajutorul furnizorului potrivit, videoconferinta sau conferinta web poate decurge fara probleme si fara stres.

Pentru mai multe informatii despre modul in care poti solicita organizarea unei videoconferinte sau conferinta web, puteti lua legatura cu unul dintre specialistii Backstage accesand pagina de contact.

Aceasta este metoda responsabila de a continua activitatea de business cu minim de disconfort si cu maxim de siguranta!

Pentru mai multe articole interesante vizitati doctormit.ro

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Coronavirus
Anterior
Doctor MIT iti spune adevarul despre CORONAVIRUS!
Coronavirus
Urmator
CORONAVIRUS: cum se transmite, mortalitate si solutii.

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back
SHARE

Solutii sanatoase la sedinte, meetinguri sau conferinte