fbpx

RIGENERA - primul tratament din România cu celule stem specializate

Premiera in Romania!

Pe data de 6 decembrie 2018, Doctor MIT si Stem Sure au lansat primul tratament din România cu celule stem specializate – RIGENERA.

Ce este RIGENERA - regenerare celulara?

RIGENERA este un tratament de Medicină Regenerativă, ce reface structura si funcția țesuturilor afectate. Utilizând celule stem recoltate din țesut sănătos si apoi aplicate in aria afectată,RIGENERA vă oferă regenerare tisulară.

Utilizând RIGENERA, intr-un singur timp chirurgical, pacientul este donator și totodată receptor de micro-grefe de celule stem progenitoare. Procedura furnizează un concentrat imbogățit în celule stem progenitoare în zona afectată, cu scopul de a determina în mod predominant instalarea proceselor de regenerare versus cicatrizare a țesutului.

RIGENERA: tratament AUTOLOG & OMOLOG, intr-un singur timp chirurgical

Pacientul este donatorul preparatului de celule stem specializate, apoi imediat, pacientul este și beneficiarul tratamentului cu celule stem. Comod, simplu și rapid. Fără internare.

✅ Tehnologia RIGENERA este un procedeu terapeutic de Medicină Regenerativă ce ar trebui integrată în procedeele obișnuite de tratare a leziunilor.
✅ Tehnologia RIGENERA păstrează caracterul autolog și homolog al procedurii de grefare, care se realizează într-un singur timp medical.
✅ Tehnologia RIGENERA poate înlocui transplantarea clasică atunci când aceasta nu este accesibilă sau recomandată, eliminând riscul de
reject de grefă.
✅ Datorită eficienței sale, tehnologia RIGENERA poate fi utilizată de la nivel de spital până la nivel de clinica medicală.

AVANTAJE:
✔️ Procesare rapidă a grefei
✔️ Siguranta în manipulare
✔️ Fără risc de contaminare între țesuturi
✔️ Utilizare doar de grefe autologe și homologe simultan
✔️ Procedură standardizată
✔️ Procedură minim invazivă

APLICATII:

Aplicatii chirurgie plastică si dermatologie


☑️ Arsuri
☑️ Răni
☑️ Chirurgie plastică
☑️ Medicina estetică
☑️ Cicatrici post-abdominoplastie
☑️ Cicatrici post-cezariana
☑️ Cicatrice post-augmentare mamară
☑️ Picior diabetic

Aplicatii ortopedice


☑️ Artroză
☑️ Leziuni articulare
☑️ Gonartroza
☑️ Coxartroza
☑️ Ortopedie
☑️ Chirurgie maxilo-facială
Vrei sa fii printre primii beneficiari ai tratamentului inovativ cu RIGENERA?
Completeaza formularul de înscriere aflat pe această pagină (în josul⬇️⬇️⬇️ paginii dacă te înscrii de pe tabletă/mobil, în dreapta➡️➡️➡️ paginii dacă te înscrii de pe laptop/calculator) si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre specialistii nostri.


Back