Dosarul personal de sanatate?

Dosarul personal de sanatate?

Medipedia

Dosarul personal de sanatate?

Medipedia este un serviciu web ce permite pacientilor sa isi colecteze si organizeze toate informatiile medicale personale, provenite de la mai multi furnizori de servicii medicale, intr-un dosar de sanatate unic.

Portalul Medipedia faciliteaza comunicarea rapida si securizata de informatii medicale intre pacient si medic, decisiva pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor.

Fiecare consultatie, diagnostic sau tratament care se inregistreaza in dosarul personal de sanatate poate fi accesata si vizualizata ulterior, atunci cand este nevoie.

Portalul se adreseaza pacientilor, medicilor de familie, spitalelor si centrelor medicale publice sau private si permite accesul atat public, cat si securizat pe baza de user si parola la:
- informatii publice: stiri si articole din domeniul sanatatii, dictionar medical, informatii despre furnizori de servicii medicale, vizualizarea forumului etc.;
- informatii securizate: gestionarea fisei medicale a pacientului, vizualizarea acesteia de catre medic, posibilitatea deschiderii de topicuri pe forum.

Medipedia

 

Module Medipedia:

- Dosar de sanatate - permite pacientilor sa isi colecteze si organizeze toate informatiile medicale personale, provenite de la mai multi furnizori de servicii medicale, intr-un dosar de sanatate unic.

- Forum - permite utilizatorilor-pacienti sa puna intrebari referitoare la problemele medicale cu care se confrunta, la care vor primi raspunsuri avizate din partea utilizatorilor-medici.

- Spitale/Clinici - permite cautarea furnizorilor medicali din toata tara: spitale, clinici, farmacii si cabinete medicale individuale. Se obtin informatii despre adresa, telefon etc., precum si localizarea pe harta. Totodata, pacientii au posibilitatea de a acorda calificative furnizorilor de servicii medicale.

- Dictionar medical - aici se pot gasi informatii (furnizate de catre Agentia Nationala a Medicamentului) despre toate medicamentele care sunt comercializate in Romania: compozitie, mod de administrare, indicatii terapeutice, interactiuni cu alte medicamente etc., despre analize, investigatii medicale, diagnostice, proceduri.

- Articole - contine cele mai noi stiri, articole si bloguri medicale. In aceasta sectiune utilizatorii avizati (medici, administratori) pot publica articole de specialitate.

- Video - contine filmulete pe teme medicale, demo proceduri medicale insotite de mini articole explicative.

- Programari online - la clinicile partenere.

Medipedia
    www.medipedia.ro

 

Pentru mai multe articole intresante vizitati doctormit.ro

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Meteosensibilitate, dureri,
Anterior
METEOSENSIBILITATE - suferi de asa ceva?
Ulei de peste
Urmator
Cat de important este sa dam copiilor ulei de peste?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar for Georgescu Maria
  Georgescu Maria
  14/09/2018 at 5:51 pm — Răspunde

  De ce nu pot accesa dosarul personal de sanatate cu ultimile rezultate ale analizelor ?

  • Avatar for Doctor MIT
   Doctor MIT
   11/11/2018 at 8:54 am — Răspunde

   Din cate se pare, siteul medipedia nu mai este activ. Insa, puteti sa obtineti rezultatele ultimelor analize direct de la clinica unde le-ati efectuat. Multa sanatate!

 2. Avatar for Constantinescu Constantin
  Constantinescu Constantin
  29/07/2017 at 4:14 pm — Răspunde

  De ce nu mai pot intra pe contul meu de la medipedia pentru a vedea rezultatele analizelor

  • Avatar for Doctor MIT
   Doctor MIT
   12/11/2018 at 5:06 pm — Răspunde

   Din cate se pare, siteul medipedia nu mai este activ.


Back
SHARE

Dosarul personal de sanatate?